Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017

Παραιτήθηκε η Μαρίν Λεπέν από την προεδρία του εθνικού μετώπου!


Σχετική εικόνα


Η πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου και υποψήφια στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών που θα πραγματοποιηθούν σε δεκαπέντε ημέρες ανακοίνωσε σύμφωνα με το BBC ότι παραιτείται από την προεδρίας του κόμματός της...

«Σήμερα το βράδυ αποφάσισα να εγκαταλείψω αυτή τη θέση του προέδρου του Εθνικού Μετώπου θα είμαι υπεράνω κομματικών επιδιώξεων» δήλωσε η Μαρίν Λεπέν χωρίς να ξεκαθαρίσει αν η απόφαση της αυτή θα είναι μόνιμη.

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι ο πρόεδρος όλων των Γάλλων, πρέπει να τους φέρνει όλους μαζί», είπε σε τηλεοπτική της εμφάνιση κατά την οποία πρόσθεσε: «Δεν είμαι πλέον παρά μόνο υποψήφια την προεδρία».

Επίσης σημείωσε «θα αποσυρθώ προσωρινά από την ηγεσία του Εθνικού Μετώπου ώστε να επικεντρωθώ στην εκλογική κούρσα για την προεδρία».