Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 8 Απριλίου 2017

Εξαιρετικά περίεργο περιστατικό εις βάρος γνωστού δικηγόρου

IMG_6333

Περίεργο συμβάν με ‘θύμα’ γνωστό δικηγόρο και θύτες αστυνομικούς συνέβη κάτω από τη… μύτη των εισαγγελικών Αρχών!

Σύμφωνα με πληροφορίες του ereportaz, την Τετάρτη, 5 Απριλίου, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής δίκης με κατηγορούμενο έναν, καταδικασμένο πολλάκις από την Ελληνική Δικαιοσύνη, ιατροδικαστή, έλαβαν χώρα απίστευτα περιστατικά, τα οποία τελικώς οδήγησαν σε πρωτοφανείς αστυνομικές αυθαιρεσίες σε βάρος του δικηγόρου, Γιάννη Απατσίδη.

Ο κ. Απατσίδης
Σύμφωνα με όσα έχουν καταγγελθεί, κατά τη διάρκεια της δίκης ο ιατροδικαστής άρχισε να συκοφαντεί και να υβρίζει τον γνωστό δικηγόρο. Τότε ο κ. Απατσίδης υπέβαλε μήνυση στα πρακτικά του δικαστηρίου και ο ιατροδικαστής συνελήφθη. Λίγο αργότερα, και ο ιατροδικαστής εξέφρασε τη βούλησή του να υποβάλει μήνυση σε βάρος του δικηγόρου για αδιευκρίνιστους λόγους. Σημειώνεται, πως ο ιατροδικαστής στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές για υπόθεση δωροδοκίας και εκβίασης.

Οι αστυνομικοί, που παρευρίσκονταν εντός της αίθουσας, οδήγησαν τον δικηγόρο παράνομα στα κρατητήρια του τμήματος μεταγωγών, που βρίσκονται στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, όπου εκεί, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από δικαστικές πηγές, σημειώθηκαν περιστατικά ανάρμοστης αστυνομικής συμπεριφοράς.

Συγκεκριμένα, όπως επιβεβαιώνεται από το δικαστικό ρεπορτάζ, επί 15 περίπου ώρες ο κ. Απατσίδης παρέμενε παράνομα κρατούμενος, χωρίς να έχει συνταχθεί έκθεση σύλληψής του, η οποία συνετάχθη δεκατέσσερις ώρες αργότερα!. Εν τέλει, τρεις από τους αστυνομικούς, που συμμετείχαν ενεργά σε όσα συνέβησαν σε βάρος του γνωστού δικηγόρου, μηνύθηκαν για πολύ σοβαρά αδικήματα.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η Εισαγγελία Πρωτοδικών, η οποία προφανώς θα λάβει σοβαρά υπόψη της τέτοιου είδους γεγονότα και θα διενεργήσει αυστηρό έλεγχο για τα όσα συνέβησαν, αφού δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν κάτω από τη μύτη της και να μην έχει μέχρι στιγμής αντιδράσει.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, πως διάφορα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν και ανέφεραν ότι ο δικηγόρος συνελήφθη με εντολή προέδρου του δικαστηρίου κρίνονται ως πέρα για πέρα αναληθή και υποκινούμενα.