Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εισβολή Τούρκων στο συριακό Κουρδιστάν – σφοδρές μάχεςRojava τώρα:

Εισβολή επιχειρεί αυτή τη στιγμή ο τουρκικός στρατός στην Ροχαβά με άρματα μάχης, αντιμετωπίζοντας όμως ηρωική αντίσταση από τους Κούρδους μαχητές. Ένα τουρκικό άρμα μάχης έχει καταστραφεί ενώ οι πεσμεργκά συσπειρώνονται στο μέτωπο προκειμένου να αντιμετωπίσουν την εισβολή. 

Σε λίγο περισσότερα


«Ο Ερντογάν είναι τρομοκράτης»Δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ και για το λαό της & . Και οι δύο είναι μια απειλή για την ασφάλεια του κόσμου.