Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017

ΤΟ ΚΚΕ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΣΤΟ… ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΟΞΟ: «ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ Η ΕΠΙΣΤΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ»!

Μπορεί το… τιμημένο –στα λόγια- να το παίζει… αντιευρωπαϊκό κόμμα και να αποκαλεί «λυκοσυμμαχία» την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά για το ευρώ τρέφει τα καλύτερα αισθήματα. Κι αυτό επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά στο πρόσφατο συνέδριό του, σημαίνοντας αυτομάτως και την προσχώρησή του στο…
 
«ευρωπαϊκό τόξο» – στο οποίο συμμετέχουν ήδη όλα τα υπόλοιπα κόμματα της βουλής, πλην βεβαίως της Χρυσής Αυγής.

Ιδού οι… καταστροφές και οι… συμφορές που –σύμφωνα με το ΚΚΕ- θα υποστούμε αν βγούμε από την τυραννία του ευρώ και επιστρέψουμε στο εθνικό μας νόμισμα:

«Στην περίπτωση αλλαγής νομίσματος στη χώρα μας, το λαϊκό εισόδημα θα εξανεμιστεί μέσω της υποτίμησης του νέου νομίσματος, της αισχροκέρδειας, της ραγδαίας πτώσης της αγοραστικής δύναμης, καθώς και μέσω της μεγάλης ανατίμησης των εισαγόμενων εμπορευμάτων, στα οποία στηρίζεται όχι μόνο η κατανάλωση αλλά και η βιομηχανία. Επίσης, θα χτυπηθεί και ένα μεγάλο μέρος αυτοαπασχολούμενων, φτωχών αγροτών, δανειοληπτών. Το μεγάλο κεφάλαιο είναι αυτό που θα βγει και σε αυτήν την περίπτωση κερδισμένο. Ιδιαίτερα μάλιστα ορισμένα τμήματα του κεφαλαίου θα βγουν ωφελημένα, γι’ αυτό και στήριξαν και στηρίζουν άμεσα ή έμμεσα την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη».
Γράφει ο Αντίοχος
(ΥΓ) 1: Τρέμε Μπουμπούκο! Όπως βλέπεις, έχεις ανταγωνιστές στην ακατάσχετη καταστροφολογία και μάλιστα κομμουνιστοσυμμορίτες!

(ΥΓ) 2: Και μην ακούτε τις… κακές γλώσσες, που ήδη έχουν αρχίσει να λένε πως η θέση αυτή του… τιμημένου υπαγορεύεται από τα δικά του επιχειρηματικά συμφέροντα. Είπαμε, το ΚΚΕ είναι… υπεράνω χρημάτων! Μόνο για το… λαό νοιάζεται!