Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017

ΚΟΠΡΙΤΕΣ! ΑΤΙΜΗ ΦΑΡΑ!! Το «ΤΣΙΡΑΚΙ» του «Σουλτάνου» χαρίζει φιλέτα σε Καναλάρχες και Εγκληματίες…


Ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η αλβανική κυβέρνηση προχωρά στην κήρυξη καναλαρχών και εγκληματιών ως ιδιοκτήτες σε τεράστιες παραθαλάσσιες εκτάσεις στην περιοχή Δραλαίος στο χωριό Δρυμάδες της Χειμάρρας, εγγράφοντας αμφισβητούμενους τίτλους ιδιοκτησίας στο επίσημο κτηματολόγιο με συνοπτικές διαδικασίες...

Πριν λίγες ημέρες το Δημαρχείο της Χειμάρρας δημοσίευσε την ανακοίνωση της τοπικής υπηρεσίας κτηματολογίου Αυλώνας η οποία ανακοινώνει ότι θα προχωρήσει στην εγγραφή ιδιοκτησιών στην περιοχή του Δραλαίου με συνοπτικές διαδικασίες στους φερόμενους ιδιοκτήτες οι οποίοι καταγράφονται στον κατάλογο πέντε σελίδων που επισυνάπτεται στην κοινοποίηση. Πρόκειται για μία έκταση μερικών εκατοντάδων χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων που εγγράφετε ως κρατική περιουσία αλλά το μεγαλύτερο μέρος της περνά στην ιδιοκτησία ιδιωτών.
Οι ταχύτατες διαδικασίες της εγγραφής δικαιολογούνται σύμφωνα με τον περιβόητο νόμο «Περί ανάπτυξης τουρισμού» ο οποίος είναι αντισυνταγματικός αλλά παρόλα αυτά συνεχίζει να εφαρμόζετε εντατικά στην περιοχή της Χιμάρας. Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση, η εγγραφή πρόκειται να ολοκληρωθεί πριν την 8η Μαΐου, δηλαδή σαράντα ημέρες πριν τις αλβανικές βουλευτικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 18 Ιουνίου.
Με μια πρώτη μάτια προκύπτει πως η μεγαλύτερη έκταση περνά στην ιδιοκτησίας των εταιριών του Zamir Mane και στην ιδιοκτησία του Artan Dulaku. Και οι δύο τους είναι ιδιοκτήτες δύο τηλεοπτικών καναλιών< εθνικής εμβέλειας
Τα αλλά δύο ονόματα που κηρύσσονται ιδιοκτήτες σε πολλά οικόπεδα είναι ο Petrit Pellumbaj και ο Neritan Haziraj.
– Ο Petrit Pellumbaj είναι φυγόδικος, καθώς καταζητείται από την αλβανική αστυνομία για την κλοπή μεγάλων εκτάσεων γης μέσω πλαστογραφίας σε συνεργασία με συμβολαιογράφους και κρατικούς λειτουργούς.
– Ο Neritan Haziraj έχει κατηγορηθεί και καταδικαστεί στο παρελθόν για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.
Την λίστα συμπληρώνουν δύο Αλβανοί υπήκοοι οι οποίοι είναι βιτρίνα για τους πραγματικούς ιδιοκτήτες που για ευνόητους λόγους προτιμούν να παραμείνουμε ανώνυμοι. Ιδιοκτήτες κηρύσσονται και μέλη της οικογένειας Βρετο από το χωριό Δρυμάδες, οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα έχουν είδη συνάψει γραπτή συμφωνία με τους μελλοντικούς αγοραστές της έκτασης.
Ουσιαστικά, η κυβέρνηση Ράμα προσβλέπει στην εξαγορά τηλεοπτικής στήριξης ενόψει εκλογών και για αντάλλαγμα χαρίζουν φιλέτα γης. Όπως έχει καταγγείλει εδώ και καιρό η αντιπολίτευση, θα υπάρξει νοθεία του εκλογικού αποτελέσματος υπέρ του Ράμα με χρήματα του οργανωμένου εγκλήματος. Την ίδια στιγμή ο Αλβανός πρωθυπουργός συνεχίζει την ιδιοκτησιακή γενοκτονία κατά του ελληνικού πληθυσμού της Χειμάρρας.