Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Κυριακή, 2 Απριλίου 2017

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ-ΙΜΑΜΗΔΕΣ «ΕΞΑΓΕΙ» Η ΤΟΥΡΚΙΑ

ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ (ΕΛΛΑΔΑ;) – Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Το τελευταίο σκάνδαλο κατασκοπείας που ξέσπασε στην Γερμανία με τους Τούρκους ιμάμηδες, έγινε αιτία να αποκαλυφτεί ότι η Τουρκία εκπαιδεύει...
ιμάμηδες για να πάνε στο εξωτερικό και να κάνουν κατασκοπεία υπέρ της Τουρκίας και προπαγάνδα στους τουρκόφωνους μουσουλμάνους και όχι μόνο.
Συγκεκριμένα αποκαλύφτηκε, όπως έγραψε και η Süddeutsche Zeitung, ότι η τουρκική Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων, δηλαδή η θρησκευτική ηγεσία της Τουρκίας, εκπαιδεύει ειδικά ιμάμηδες κατασκόπους για να πηγαίνουν στο εξωτερικό και να κάνουν κατασκοπεία υπέρ της Τουρκιάς και παράλληλα να κηρύττουν στους Τούρκους μουσουλμάνους και όχι μόνο, ότι το Ισλάμ θα κυριεύσει όλη την Ευρώπη.
Ήδη η γερμανική δικαιοσύνη κατηγορεί τον υπεύθυνο των εξωτερικών υποθέσεων της τουρκικής Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων, Halife Keskin, για την αποστολή ιμάμηδων κατασκόπων από την Τουρκία στην Γερμανία. Το σκάνδαλο έχει σαν αποτέλεσμα να μπουν στο στόχαστρο όλα τα τζαμιά υπό τουρκική επιρροή στην Γερμανία, που υπολογίζονται στα 930 και έχουν χαρακτηριστεί σαν ύποπτες φωλιές κατασκόπων.
Αλήθεια με όλες αυτές τις εξελίξεις, δεν γεννάτε το ερώτημα αν κάτι ανάλογο γίνεται και στην ελληνική Θράκη, μετά και τις τελευταίες προκλητικές δηλώσεις του ψευομουφτή της Ξανθής, Αχμέτ Μετέ, αν έχει πάρει την «κατάλληλη» εκπαίδευση καθώς συνέχεια πηγαινοέρχεται στην Τουρκία, αυτός και άλλοι ιμάμηδες από την γειτονική χώρα;
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr