Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

Η ΕΒΔΟΜΗ ΦΙΑΛΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!! ( ΜΕ ΤΕΧΝΗΤΑ ΜΕΣΑ ΠΛΕΟΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!!!!!)


ΜΕ ΤΕΧΝΗΤΑ ΜΕΣΑ ΠΛΕΟΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!!!!!
«Και ο έβδομος εξέχεεν την φιάλην αυτού επί τον αέρα…
Και εγένοντο αστραπαί και φωναί και βρονταί, και σεισμός εγένετο μέγας οίος ουκ εγένετο αφ’ ου άνθρωπος εγένετο επί της γης τηλικούτος σεισμός ούτω μέγας… Και πάσα νήσος έφυγεν, και όρη ουχ ευρέθησαν. Και χάλαζα μεγάλη ως ταλαντιαία καταβαίνει εκ του ουρανού επί τους ανθρώπους»
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ