Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017

Ο Π Ο Λ Ε Μ Ο Σ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ !! Οι Άγγλοι »εντόπισαν » σαρίν… !!!


ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ!!
Οι Άγγλοι »εντόπισαν » σαρίν…όπως ο σημερινός αντιπρόεδρος των ΗΠΑ ο Mike Pence το 2004 έλεγε ότι βρέθηκαν όπλα μαζικής καταστροφής στο Ιράκ κάτι που απορρίφθηκε στη συνέχεια…

Mετά την Τουρκία η Μεγάλη Βρετανία δια του πρέσβη της στον ΟΗΕ ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι οι βρετανοί επιστήμονες συμπέραναν τη χρήση sarin ή ενός ανάλογου νευροτοξικού αερίου κατά την διατεινόμενη επίθεση στο Khan Cheikhoun στη Συρία.
«Η Αγγλία συμμερίζεται τα συμπεράσματα των ΗΠΑ που αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανόν το καθεστώς (του Bachar al-Assad) να είναι υπεύθυνο για την επίθεση», δήλωσε ο Matthew Rycroft στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.
Οι αμερικανοί και οι σύμμαχοί τους παίζουν επαναλήψεις…..Ο σημερινός αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Mike Pence ως εκπρόσωπος της Ιντιάνα το 2004 διαβεβαίωνε στην Βουλή των Αντιπροσώπων ότι ο αμερικανικός στρατός στο Ιράκ βρήκε όπλα μαζικής καταστροφής κάτι που στη συνέχεια καταρρίφθηκε.Όταν ρωτήθηκε που είναι είπε το περίφημο »είναι εκεί που είναι, είναι πάντα κρυμμένα στο Ιράκ…. »…
Ενδεικτικό έιναι ότι η τελική έκθεση του ISG, που δημοσιεύτηκε στις 30 Ιανουαρίου του 2004 έρχεται σε απόλυτη συμφωνία με τις θέσεις του Kay: «το ISG δεν βρήκε στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι ο Σαντάμ Χουσεΐν διέθετε αποθέματα όπλων μαζικής καταστροφής το 2003…».
Συμπέρασμα οι ίδιοι άνθρωποι αναλαμβάνουν τις ίδιες αποστολές….σκηνοθετούν πολέμους.
 dimpenews