Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 18 Απριλίου 2017

Χαλάει ο καιρός – Ψυχρή εισβολή αναμένεται στην Ελλάδα εν μέσω Άνοιξης – Πότε και πού θα χτυπήσει


Έρχεται πρωτοφανής χειμερινή κακοκαιρία

Καιρός - Ψυχρή εισβολή μικρής διαρκείας αναμένεται Πέμπτη και κυρίως Παρασκευή και Σαββατοκύριακο.
Όπως αναφέρει το Greek-weather.org στην βόρεια Ελλάδα η...
θερμοκρασία τις βραδινές ώρες του Σαββάτου αλλά και το πρωί θα πέσει στα ορεινά και ημιορεινά ακόμα και στους -6 βαθμούς Κελσίου. Θα υπάρξει ουσιαστικά παγετός σε όλα τα ορεινά και ημιορεινά τμήματα.
Στα πεδινά και παραθαλάσσια τμήματα η θερμοκρασία θα πέσει κοντά στους 3-4 βαθμούς Κελσίου μπορεί και λίγο χαμηλότερα τις βραδινές και πρωινές ώρες.
Σε πεδινά τμήματα της Μακεδονίας, της Θράκης και της Θεσσαλίας μπορεί να έχουμε και παγετό, οπότε οι αγρότες ας δείξουν προσοχή στις καλλιέργειες τους.
Στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο το πρωί η θερμοκρασία θα αγγίξει τη νύχτα και νωρίς το πρωί τους 4-5 βαθμούς και το μεσημέρι δεν θα ξεπεράσει τους 13 περίπου βαθμούς Κελσίου.
Στην Αθήνα η θερμοκρασία θα πέσει τη νύχτα κοντά στους 8-9 βαθμούς ενώ το μεσημέρι του Σαββάτου δεν θα ξεπεράσει τους 14-15 βαθμούς.
Από το Σαββατοκύριακο και μετά έρχεται αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας!