Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017

ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙAΣ ΣΤΟ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟ!! Η μαρτυρία-σοκ… Το τρισάγιο στο ΓΝΛ… Οι κηδείες των αδικοχαμένων αξιωματικών (βίντεο)


Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ – Τρισάγιο στο νεκροτομείο του ΓΝΛ για τους 4 αξιωματικούς – Οι εξόδιοι ακολουθίες για τους πεσόντες αξιωματικούς
«Δεν μπορώ να πάω πιο κοντά…
Βλέπω πτώματα… Υπάρχει και μια κοπέλα που είναι ζωντανή. Μίλησα μαζί της, αλλά δεν μπορώ να την μετακινήσω…».
Είναι λίγο μετά τις 10, όταν ο πρόεδρος της Κοινότητας του Σαρανταπόρου κ. Γιάννης Βαϊτσης, φτάνει πρώτος στο σημείο της πτώσης του άτυχου ελικοπτέρου, μετά από ένα συνεργείο της ΔΕΗ, και αντικρίζει ένα σωρό λαμαρίνες και ανθρώπινα πτώματα. Ειδοποιεί τον δήμαρχο Ελασσόνας κ. Νίκο Ευαγγέλου και αμέσως ενημερώνονται οι υπηρεσίες του Στρατού, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ, οι οποίες ξεκινάνε για το σημείο της τραγωδίας.
Ο ίδιος μη μπορώντας να πιστέψει στα μάτια του περιμένει να καταφτάσουν τα πρώτα συνεργεία. Η κινητοποίηση είναι τεράστια. Η ελπίδα όλων πως μέσα στα συντρίμμια θα βρεθούν και άλλοι επιζώντες δεν έχει σβήσει ακόμη.
Για το σημείο αναχωρούν ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλης Κόκκαλης, ο οποίος είχε προγραμματίσει επίσκεψη στην Ελασσόνα, ο βουλευτής κ. Γιώργος Κατσιαντώνης και ο δήμαρχος Ελασσόνας.
Φτάνοντας στο σημείο της πτώσης κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που αντίκριζαν τα μάτια τους.
Ο λογαριασμός είχε ήδη γραφτεί: τέσσερις νεκροί και μια τραυματίας, η οποία είχε μεταφερθεί στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Οι δυνάμεις του Στρατού απαγορεύουν τους περισσότερους να προσεγγίσουν το σημείο της πρόσκρουσης. Όλα πρέπει να γίνουν, όπως προβλέπει ο νόμος.
Πλέον όλοι περιμένουν τις ειδικές εκθέσεις των εμπειρογνωμόνων, οι οποίες πρόκειται να ρίξουν φως στα αίτια του τραγικού δυστυχήματος. Όσοι γνωρίζουν, από ανάλογες υποθέσεις, κάνουν λόγο για μια «πολυσύνθετη διαδικασία η οποία μπορεί να κρατήσει και χρόνια…»
Τα πτώματα των άτυχων ανδρών έχουν μεταφερθεί στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Λάρισας.
Οι σημαίες ήδη κυματίζουν μεσίστιες.
Η Ελλάδα, για μια ακόμη φορά, πενθεί…
Οι εξόδιοι ακολουθίες για τους πεσόντες αξιωματικούς
Πέμπτη (20/4) και Παρασκευή (21/4) θα πραγματοποιηθούν οι εξόδιοι ακολουθίες για τα στελέχη του Στρατού Ξηράς που έχασαν την ζωή τους από την πτώση του ελικοπτέρου στην περιοχή Σαρανταπόρου Ελασσόνας.
Η εξόδιος ακολουθία του υποστρατήγου (ΤΘ) Ιωάννη Τζανιδάκη, θα τελεσθεί την Παρασκευή, στις 6 το απόγευμα, στην Αρχαία Ελεύθερνα του Ρεθύμνου.
Η εξόδιος ακολουθία του συνταγματάρχη Θωμά Αδάμου(ΤΘ) θα τελεσθεί την Παρασκευή στις 10 το πρωί στο Παλαιοκκλήσι Καρδίτσας.
Η εξόδιος ακολουθία του ταγματάρχη (ΑΣ) Δημοσθένη Γούλα θα τελεσθεί αύριο στις 12 το πρωί στη Λάρισα και η εξόδιος ακολουθία του υπολοχαγού (ΑΣ) Κωνσταντίνου Χατζή θα τελεσθεί αύριο στις 5:30 το απόγευμα, επίσης στη Λάρισα.
Πατέρας Δημοσθένη Γούλα: Έχασα το καμάρι μου
Φίλος του αδικοχαμένου Δημοσθένη Γούλα
Γονείς 26χρονης αρχιλοχία: «Η κόρη μας σώθηκε από θαύμα»
Φίλος του αδικοχαμένου Θωμά Αδάμου
Τρισάγιο στο νεκροτομείο του ΓΝΛ για τους 4 αξιωματικούς
Τρισάγιο τέλεσε στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας ο Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Μουρτζανός για τους τέσσερις στρατιωτικούς της μοιραίας πτήσης.
Ο Αρχιμανδρίτης έγραψε στη σελίδα του στο facebook:
«Πριν από λίγη ώρα τέλεσα το τρισάγιο στο νεκροτομείο του νοσοκομείου της πόλεως μας για τους 4 αδικοχαμένους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ… σιγή! Αιωνία η μνήμη! Ένα Κύριε Ελέησον γι” αυτούς και ο Θεός να δώσει δύναμη στις οικογένειες τους.
Και να μη ξεχνάμε στις προσευχές μας όλα τα παιδιά που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας…
Κι επιτέλους κάποιος να βγει να πει αλήθειες…
Ο Αναστάς Κύριος τους περιμένει… όλοι έφυγαν προετοιμασμένοι και είχαν κοινωνήσει!»