Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 11 Απριλίου 2017

ΦΘΑΝΕΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΟΝΤΡΑ ΨΕΜΜΑΤΑ… Μάς δουλεύουν γιά τους πυραύλους…

(ΟΣΑ ΔΕΝ θα μάθετε ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ!) Μάς δουλεύουν γιά τους πυραύλους ‘ΤΟΜΑΧΩΚ’! Σκέτη σκαρταδούρα!!!
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΟ;
ΑΠΟ ΤΟΥΣ 59 ‘ΤΟΜΑΧΩΚΣ’ ΠΟΥ ΕΡΡΙΞΑΝ ΟΙ...
ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΣΚΑΦΗ ΤΟΥΣ, ΟΙ 36 ΚΑΤΕΡΡΙΦΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ !!!
(ΦΘΑΝΕΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΟΝΤΡΑ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ «ΚΟΥΡΔΙΣΜΕΝΩΝ» ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΚΑΙ «ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ»!)
Στα κοινωνικά δίκτυα, αυτό το (εικονιζόμενο ανωτέρω) κομμάτι πυραύλου ‘Τόμαχωκ’ που βρέθηκε στον κήπο ενός σπιτιού στο Κάρτο, της συριακής πόλεως Ταρτούς, είναι ο απόλυτος «πρωταγωνιστής».
Οι καλές ειδήσεις τώρα : Η Αποστολή εξετελέσθη για τους μετόχους της (πανίσχυρης πολεμικής βιομηχανίας) ‘Raytheon’, που φτιάχνει τους πυραύλους…
Η μετοχή τους ανέβηκε την 7η Απριλίου …3%!
Κάθε πύραυλος πληρώθηκε από τον φτωχό, απληροφόρητο και ατελείωτα αφελή αμερικανό φορολογούμενο 1.590.000 $!!!
Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, ισχυρίστηκε ψευδώς , πως, όλοι οι πύραυλοι, «και οι 59 προσέβαλαν τους στόχους τους στο στρατιωτικό αεροδρόμιο».
Η αλήθεια είναι, ότι αυτές οι «παλιατζούρες» οι ‘Τόμαχωκς’, μέχρι να «κλειδώσουν τον στόχο», πετάνε πολύ αργά και μπορείς να τους ρίξεις και με κλασσικά αντιαεροπορικά…(Μόνο οι 23 «έφθασαν» στον στόχο…)
ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ; ΙΔΟΥ!
Η σερβική αντιαεροπορική άμυνα, (PVO) το 1999 κατέρριψε δεκάδες από αυτούς, πάνω από το Βελιγράδι! Τους χτυπούσαν στην ουρά και μετά έπεφταν …αλλού και ολούθε!
[Πηγή πληροφοριών : deltio11.blogspot.gr/2017/04/36-tomahawk.html/Φωτογραφίες ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’/»ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ»]