Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

Συμπλοκές στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας ...από ομάδα νεαρών ....


Ένταση που φαίνεται να παίρνει διαστάσεις επικρατεί πανεπιστήμιο Μακεδονίας, εκεί όπου βρίσκεται σε εξέλιξη ημερίδα με θέμα τους πρόσφυγες.
Μετά τη χθεσινή εισβολή ομάδας κατά τη διάρκεια παρόμοιας εκδήλωσης σήμερα οι αστυνομικές δυνάμεις ήταν κάτι παραπάνω από ισχυρές καθώς υπήρχαν φόβοι για νέα εισβολή...

Το απόγευμα ομάδα νεαρών επιχείρησε να μπει στο χώρο του πανεπιστημίου, ωστόσο οι δυνάμεις των ΜΑΤ που έχουν κυκλώσει το κτήριο δεν τους το επέτρεψαν. Οι νεαροί άρχισαν να διαμαρτύρονται εκτοξεύοντας εναντίον τους μπουκάλια και πέτρες με αποτέλεσμα να αρχίσουν μικροσυμπλοκές με τις αστυνομικές δυνάμεις να μπαίνουν μέσα στο χώρο του πανεπιστημίου.
seleo.gr
σσΚ: Όλοι γράφουν ..."... Μετά τη χθεσινή εισβολή ομάδας ..." ..." Το απόγευμα ομάδα νεαρών..." .
Γιατί ρε δεν γράφετε ποιοι ήταν;;
Φοβάστε;;;

ΤΩΡΑ: Τρομοκρατική εισβολή ακροαριστερών τραμπούκων στο ΠΑ.ΜΑΚ. σε συνέδριο για τους μετανάστες (ΦΩΤΟ)


Πολυπληθής ομάδα ατόμων που εμφανίστηκαν υπό την επωνυμία «Φάμπρικα Υφανέτ», εισέβαλαν στην Αίθουσα Συνεδρίων του ...
Πανεπιστημίου Μακεδονίας όπου πραγματοποιούνταν Συνέδριο με θέμα «Διαστάσεις του προσφυγικού ζητήματος και της ανθρωπιστικής κρίσης - Διάλογος για τα δικαιώματα των αιτούντων άσυλο και των δικαιούχων διεθνούς προστασίας».

Οι εισβολείς με φωνές, συνθήματα και πανό προσπάθησαν να διακόψουν και να ματαιώσουν τις εργασίες του Συνεδρίου που διοργανώνεται από την Έδρα UNESCO «Διαπολιτισμικής Πολιτικής για μία Δραστήρια και Αλληλέγγυα Ιθαγένεια», σε συνδιοργάνωση με το «Ίδρυμα Καλλιόπης Κούφα για την Προαγωγή του Διεθνούς Δικαίου και την Προστασία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» και τελεί υπό την αιγίδα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR).

Οι εισβολείς αφού προκάλεσαν ζημιές στους τοίχους της Αίθουσας Συνεδρίων με σπρέι, αποχώρησαν ρίχνοντας σε όλους τους χώρους του Πανεπιστημίου «τρικάκια» με συνθήματα «Χαρτιά στους μετανάστες, Άμεση χορήγηση ασύλου στον Mohamed A., Να επιτεθούμε στην αντιμεταναστευτική πολιτική, Πανεπιστήμια και ΜΚΟ εκκενώνουν καταλήψεις Στέγης Μεταναστών – Φάμπρικα Υφανέτ».

Ταυτόχρονα, έριξαν στο δάπεδο της Αίθουσας Συνεδρίων ουσίες που προκαλούσαν αφόρητη δυσωδία και απείλησαν ότι θα επαναλάβουν την «παρέμβασή» τους και στην αυριανή εκδήλωση που συνδιοργανώνει το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας μαζί με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος με θέμα «Η Τέχνη αποτυπώνει τον μετανάστη», στις 4 το απόγευμα και πάλι στην Αίθουσα Συνεδρίων.
Οι διοργανωτές του σημερινού Συνεδρίου, λόγω της ουσιαστικής σημασίας του για την προστασία των προσφύγων, αποφάσισαν τη συνέχιση της εκδήλωσης του σε άλλη αίθουσα του Πανεπιστημίου.

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, καθηγητής Αχιλλέας Ζαπράνης, αναφερόμενος στις απειλές κατά της αυριανής εκδήλωσης, ανακοίνωσε, ότι οι διοργανωτές της δεν θα υποκύψουν στην απειλή. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την καθορισμένη ώρα και στην αίθουσα που έχει προγραμματιστεί.

Εξάλλου, ο κ. Ζαπράνης δήλωσε ότι θα καταθέσει μήνυση κατά των εισβολέων αν και κατά την κοινή αντίληψη, τα γεγονότα αυτά επισύρουν αυτεπάγγελτη παρέμβαση των αρμόδιων και υπεύθυνων αρχών, ενώ ταυτόχρονα θα διατάξει προκαταρκτική εξέταση για διερεύνηση τυχόν ευθυνών μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας.