Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!



Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μετακινήσεις Στρατευσίμων προς τα Νησιά



Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έφθασαν στο Enoplos τα Γενικά Επιτελεία αποφάσισαν και πολύ καλά έκαναν να αποσπούν ανά δεκαπενθήμερο στρατευσίμους που υπηρετούν σε Μονάδες της Αττικής και μεγάλων αστικών κέντρων στα Ακριτικά νησιά μας ήδη το μέτρο εφαρμόζεται από το...
προηγούμενο Σαββατοκύριακο και αρκετοί Στρατεύσιμοι ήδη αποσπάστηκαν.

Η ανωτέρω ενέργεια γίνεται στα πλαίσια της προκλητικότητας της γείτονος μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα με το δημοψήφισμα που θα κάνουν καθώς το αποτέλεσμα του θα έχει και τις ανάλογες παρενέργειες που μπορεί να επηρεάσουν και εμάς.

Ξεκαθαρίζουμε βέβαια ότι σε καμία περίπτωση η είδηση αυτή δεν πρέπει να προκαλέσει ανησυχία στον κόσμο είναι απόλυτα φυσιολογικό και αναγκαίο να λαμβάνονται προληπτικά μέτρα από τις Ένοπλες Δυνάμεις σε κάποιες περιόδους κρίσιμες για τα Εθνικά μας Θέματα.