Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 22 Απριλίου 2017

Τί προβλέπεται για τις συντάξεις χηρείας των στρατιωτικών που χάθηκαν στη μοιραία πτήση του ελικοπτέρουΣε διευκρινίσεις για τις συντάξεις χηρείας των στρατιωτικών οι οποίοι χάθηκαν στη μοιραία πτήση του ελικοπτέρου, την 19η Απριλίου 2017, προχώρησε η διοίκηση του ΕΦΚΑ, με αφορμή...
πρόσφατα δημοσιεύματα και πληροφορίες του Τύπου που αφορούν το ζήτημα της συνταξιοδότησης των μελών οικογενείας των στρατιωτικών.
Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (άρθρο 4 παρ. 3 Ν. 4387/2016), στα πρόσωπα που δικαιούνται σύνταξης, λόγω ανικανότητας ή λόγω θανάτου που προήλθε πρόδηλα και αναμφισβήτητα, εξαιτίας της υπηρεσίας, χορηγείται σύνταξη με τις οικείες ειδικές συνταξιοδοτικές διατάξεις του Δημοσίου του π.δ. 169/2007.
Συνεπώς, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΕΦΚΑ, γι’ αυτές τις περιπτώσεις δεν μειώνονται ούτε περικόπτονται οι συντάξεις χηρείας, οι οποίες θα εξακολουθούν να κανονίζονται και να καταβάλλονται από το Δημόσιο.

σσΚ: Σας πιστέψαμε τώρα...149 ευρώ σύνταξη παίρνει το παιδί του πιλότου που σκοτώθηκε στην Κίναρο πέρισυ, όπως αποκάλυψε ο πατέρας του νεκρού πιλότου.

Σύνταξη…149 ευρώ!
Ο πεθερός του Ελευθέριου Ευαγγέλου μίλησε στην κάμερα του STAR. Η πολιτεία «απένειμε» σύνταξη πλοιάρχου 747 ευρώ όμως η σύζυγος του δεν την δικαιούται γιατί εργάζεται στο δημόσιο.
Η κόρη του…δικαιούται προσωρινά το 1/5!!! 149 ευρώ. Τόσο αποτίμησε η πολιτεία την απώλεια του πατέρα της στις αρχές του 2016.
Αιτία θανάτου: Δεν ευθύνεται η υπηρεσία
Ο πεθερός του Ελευθέριου Ευαγγέλου εκφράζει όμως την δυσαρέσκεια του και για κάτι άλλο.
Γιατί το έγγραφο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους αναφέρει πως δεν εύθυνεται η υπηρεσία για τον θάνατο του.