Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

ΚΑΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ «ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ» ΣΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ… ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΑΤΑΓΟΣ…


Η Ρωσία… μαγειρεύει κάτι τεράστιο στα ναυπηγεία της!!!
Ανακοίνωσε σχέδια για την κατασκευή του «μεγαλύτερου φορέα εκμετάλλευσης αεροσκαφών στον κόσμο» με στόχο να αναλάβει τα πλοία της Αμερικής Nimitz. Το νέο σκάφος που...
ονομάζεται Shtorm, γνωστό ως Project 23E000E, θα μπορούσε να κοστίσει μέχρι και 17,5 δισ. Δολάρια το καθένα και να τεθεί σε υπηρεσία μέχρι το 2030, σύμφωνα με τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.
Η κλάση Shtorm θα μεταφέρει πυρηνικούς αντιδραστήρες και θα μεταφέρει μέχρι και 90 αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένου του νεοδημιουργημένου T-50, σύμφωνα με την έκθεση.
Παρά τον ισχυρισμό του Κρεμλίνου ότι ο νέος μεταφορέας θα είναι ο μεγαλύτερος στον κόσμο, οι προδιαγραφές του είναι παρόμοιες με τα τρέχοντα πλοία της τάξης των ΗΠΑ Nimitz.