Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Κυριακή, 2 Απριλίου 2017

Αποκάλυψη “Παραπολιτικά”: Υπάλληλος του ΔΟΛ η κόρη του Ντογιάκου!


Αποκάλυψη “Παραπολιτικά”: Υπάλληλος του ΔΟΛ η κόρη του Ντογιάκου!

Σε μια αποκάλυψη για την σχέση Ψυχάρη και Ντογιάκου (ο επονομαζόμενος "παναθηναϊκάκιας) προχώρησε η εφημερίδα "Παραπολιτικά". Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Γ. Κουρτάκης η κόρη του περιβόητου εισαγγελέα...
είχε προσληφθεί σε εταιρεία του ΔΟΛ!
Παραθέτουμε αυτούσιο το σχετικό άρθρο:
"Κοινό μυστικό αποτελεί η εξαιρετική σχέση που διατηρούσε ο πρώην προϊστάμενος  της  Εισαγγελίας Αθηνών, Ισίδωρος Ντογιάκος, με τον πανίσχυρο άνδρα του ΔΟΛ, Σταύρο Ψυχάρη. Σε ανύποπτο χρόνο, η σχέση των δύο ανδρών είχε απασχολήσει και τις παραπολιτικές στήλες της «Αυγής», η οποία έκανε λόγο για περίεργες συναντήσεις ανάμεσα στον εκδότη και τον εισαγγελικό λειτουργό.
Ωστόσο, όλα όσα είχαν γραφτεί μπορεί και να μην έχουν και τόσο μεγάλη σημασία, με δεδομένο ότι ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας μπορεί να συνομιλεί, εκτός των άλλων, και με εκδότες. Παρ’ όλα αυτά, σήμερα η στήλη αποκαλύπτει ακόμα μία πληροφορία που επιβεβαιώνει τις εξαιρετικές σχέσεις των Ψυχάρη – Ντογιάκου. Σε μία από τις εταιρείες όπου μετείχε πλειοψηφικά ο ΔΟΛ είχε προσληφθεί για να προσφέρει τις νομικές γνώσεις της η κατά τα άλλα εξαιρετική νομικός θυγατέρα του Ισίδωρου Ντογιάκου."