Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017

ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ… Εγκατέστησαν λαθρο-πρόσφυγες σε ενεργό κτήριο της Πυροσβεστικής!


Ένα ακόμη κατόρθωμα της Ύπατης Αρμοστείας στα Ιωάννινα, η οποία συνεχίζει να περιφέρει πρόσφυγες χωρίς να υπάρχει καμία ενημέρωση των τοπικών αρχών.
Εδώ και μερικές ημέρες, εγκατέστησε πρόσφυγες στο κτήριο όπου στεγάζεται ο 2ος Πυροσβεστικός Σταθμός, στη...
λεωφόρου Γράμμου! Πυροσβεστικές υπηρεσίες και πρόσφυγες πλέον συνυπάρχουν στο ίδιο κτήριο, με αποτέλεσμα να είναι μεγάλος ο κίνδυνος ατυχήματος.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος, στηρίζει την Ενωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Ηπείρου ,εκφράζοντας με σχετική ανακοίνωσή της την έντονη ανησυχία της και τα σοβαρά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με την συστέγαση περίπου 25 προσφύγων και μεταναστών από τις 12.4.2017 ,καθώς όπως υπογραμμίζεται , υπάρχουν νεογέννητα και 10 περίπου μικρά παιδιά στο 2ο όροφο του κτηρίου που στο ισόγειο και στον 1ο όροφο αυτού, στεγάζεται ο 2ος Π.Σ. Ιωαννίνων.
Οπως χαρακτηριστικά σημειώνεται, οι πυροσβέστες που εργάζονται εκεί ζουν με το φόβο ατυχήματος, με αναπόφευκτους κινδύνους για την σωματική ακεραιότητα των μικρών παιδιών αλλά και την σωστή επιχειρησιακή λειτουργία του Σταθμού.
«Η Ομοσπονδία μας καθώς δηλώνει την αλληλεγγύη της προς τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν, από την πρώτη στιγμή ενημέρωσε στις 10.04.2107 την ηγεσία η οποία προσπάθησε να δώσει κάποιες λύσεις αλλά δυστυχώς δεν καρποφόρησαν. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε κάθε αναγκαία παρέμβαση προκειμένου να επιλυθεί το σοβαρό αυτό θέμα που έχει προκύψει και το οποίο συνδέεται με την ασφάλεια της Υπηρεσίας και κάθε πολίτη. Στηρίζουμε την Ε.Υ.Π.Σ.Π.Η. στις θέσεις και τις απόψεις της και ζητάμε και εμείς την μεταστέγαση του 2ου Π.Σ. Ιωαννίνων πριν θρηνήσουμε κάτω από τις ρόδες πυροσβεστικού οχήματος καμία αθώα ψυχούλα.»καταλήγει η ανακοίνωση της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.
σσΚ: Ένα ακόμη κατόρθωμα της Ύπατης Αρμοστείας...
...της ποιας;;;
Με ποιο ψηφοδέλτιο ήταν;;
Ποιοι είναι αυτοί;;
Ποιους ρώτησαν;;
Την κυβέρνηση;;; Και τους έδωσε το δικαίωμα;;
Τι δεν την ρώτησαν;; Την έχουν γραμμένη;;