Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Κυριακή, 23 Απριλίου 2017

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΕΗ αδειάζει ΥΠΕΘΑ & ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ του για το ΑΤΥΧΗΜΑ....

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΩΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ
Ο 52χρονος τεχνικός της ΔΕΗ Δήμος Χατζηλέλεκας ζει στην Ελασσόνα, είναι πατέρας 2 παιδιών, υπηρετεί στο 4μελές τοπικό κλιμάκιο της ΔΕΗ...

 και έφτασε πρώτος στο σημείο της τραγωδίας, αναζητώντας την αιτία που είχε διακοπεί το ρεύμα στην περιοχή και μαζί με το Γραμματέας της Ένωσης Τεχνικών Λάρισας της ΔΕΗ Γ.Φώλιας περιγράφουν: Η ΔΕΗ ενημερώθηκε από πολίτες για τη διακοπή και οι συνάδελφοι πήγαν στον υποσταθμό, όπου έκαναν δοκιμαστικό χωρίς επιτυχία. Έτσι, βγήκαν και ακολούθησαν όλη τη γραμμή, με το αυτοκίνητο -και όπου χρειαζόταν με τα πόδια- με σκοπό να εντοπίσουν πού υπήρχε το πρόβλημα. Έξω από το Σαραντάπορο, ο Δ.Χατζηλέλεκας είδε κάτι που δεν του άρεσε στη γραμμή, στάθμευσε το αυτοκίνητο και ανέβηκε με τα πόδια, χωρίς να μπορεί να φανταστεί τι θα συναντούσε ... το ελικόπτερο χτύπησε στην πλαγιά, έσπασε στα δύο και η άτρακτός του σύρθηκε για περίπου 50 μέτρα, ενώ η ουρά του έμεινε στο σημείο της πρόσκρουσης. Η άτρακτος άφησε γραμμή, άνοιξε δρόμο παρασέρνοντας πουρνάρια, ενώ εκεί που κατέληξε έκοψε σαν πράσο την κολόνα της ΔΕΗ με τον έλικά της ... βρήκα την Αρχιλοχία να κάθεται στο χώμα, με μαζεμένα τα πόδια και τα χέρια στο κεφάλι. Ήταν φανερά σοκαρισμένη ... πλησιάζοντας την άκουσε να λέει «Πώς θα μας βρουν; Δεν θα μας βρουν, θα πεθάνουμε όλοι». «Ηρέμησε, θα μας βρουν» απάντησα, έπιασα τα χέρια και προσπαθούσα να την κρατήσω ήρεμη.
Ο Δ. Χατζηλέλεκας άκουγε το κινητό τηλέφωνο της κοπέλας να χτυπά επίμονα και την είδε να του κάνει νεύμα, δείχνοντάς του προς τον σάκο της. Είχε δεκάδες αναπάντητες κλήσεις, από τον σύζυγό της, από τη μονάδα της και από άλλους αριθμούς. Ο υπάλληλος της ΔΕΗ απάντησε στην επόμενη κλήση, χωρίς να ρωτήσει την 26χρονη, βλέποντας στο όνομα καλούντος τη λέξη «Στεφανοβίκειο». Με τον τρόπο αυτό ενημερώθηκε η βάση της Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο για το στίγμα του δυστυχήματος και ότι υπήρχε μια διασωθείσα τραυματίας. Μετά από λίγα λεπτά επικοινώνησε μαζί του Ιατρός του 424 ΓΣΝ Θεσσαλονίκης και του έδωσε οδηγίες για το πώς θα χειριστεί την κατάσταση. «Μου ζήτησε νερό, αλλά δεν μπορούσα να της δώσω γιατί δεν μου επέτρεπε ο γιατρός. Έριξα λίγο στο πουκάμισό μου και της έβρεξα τα χείλη», είπε ο 52χρονος. 
Στο μεταξύ στο σημείο είχαν φτάσει ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σαρανταπόρου, Γιάννης Βαΐτσης, Αστυνομικοί κ.ά. που έβλεπαν τα ελικόπτερα έρευνας και διάσωσης να πετούν στην περιοχή και επιχειρούσαν αγωνιωδώς να γίνουν ορατοί, ανάβοντας φωτιές και ανεμίζοντας τα ρούχα τους στον αέρα. Σύμφωνα με την περιγραφή του τεχνικού της ΔΕΗ Δ.Χατζηλέλεκα είχε περάσει περίπου μία ώρα όταν το ελικόπτερο προσγειώθηκε σε παρακείμενο ξέφωτο και παρέλαβε την κοπέλα.

ΣΥΝΕΠΩΣ: ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΠΡΟΣΕΚΡΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΓΙΑ, ΜΕΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΟΛΩΝΑ & ΚΑΛΩΔΙΑ ΔΕΗ, ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΔΡΑΣΕ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ=60 ΛΕΠΤΑ ΗΡΘΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΜΙΔΗ ΕΠΙΖΗΣΑΣΑ. ;
ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ , ΠΟΙΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ;;;;
πηγη