Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 22 Απριλίου 2017

Δεν έχει σημασία πόσο ΨΕΥΤΗΣ είμαι εγώ, αλλά πόσο ΗΛΙΘΙΟΙ είστε εσείς.....Εννοείται πως το ΚΑΔΡΟ δεν χωράει μόνο τον «ΨΕΥΤΟΘΟΔΩΡΟ» αλλά και όλους αυτούς που κυβερνούν την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια…
Και είναι πολλοί…

ΤΟ (ΨΕΥΔΟ-) ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΥΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ «ΠΑΙΔΙ» ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ & ΑΙΩΝΙΩΣ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ, Α Φ Α Ν Ι Ζ Ε Ι ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΡΥΤΑΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΔΙΝΩΝΤΑΣ Ε Υ Κ Ο Λ Ω Σ ΚΑΙ Α Δ Ι Σ Τ Α Κ Τ Ω Σ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 250.000 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!
ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΧΕ «ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ» (και τα ‘χότ-σπότς’!) ΜΕΣΑ ΣΤΟ «ΜΥΑΛΟ» ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!
ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ …»ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΑΝ» ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ «ΤΡΕΛΛΑ» ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤΟ…
ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ, ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΣΤΗΝ ‘ΑΥΓΗ’, ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ…