Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 25 Απριλίου 2017

ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ


ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΧΡΕΟΣ!! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ!!!

Ως επτασφράγιστο μυστικό κρατάει η Γερμανία τα έγγραφα που αναφέρονται στις επανορθώσεις προς την Ελλάδα λόγω της ναζιστικής κατοχής. Την αποκάλυψη κάνουν οι ιστορικοί...
Καρλ Χάιντς Ροτ και Χάρτμουτ Ρίμπνερ, συγγραφείς του βιβλίου «Το χρέος των επανορθώσεων – Υποθήκες της γερμανικής κατοχικής κυριαρχίας στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».
Η απαγόρευση πρόσβασης στα έγγραφα αυτά δόθηκε στις αρχές της δεκαετίας του ’50, όταν η Ελλάδα έβαλε για πρώτη φορά στη Βόννη (τότε πρωτεύουσα της Δυτικής Γερμανίας) θέμα αποζημιώσεων, και επεβλήθη από τον τότε Χριστιανοδημοκράτη καγκελάριο Κόνραντ Αντενάουερ, η δε κωδικοποίηση έγινε 20 χρόνια μετά, από τον Σοσιαλδημοκράτη καγκελάριο Βίλι Μπραντ. Μάλιστα, επί των ημερών του (1971 – 1972) είχε γίνει μια αυστηρά μυστική συζήτηση για το θέμα των αποζημιώσεων, στην οποία μετείχαν όλα τα βασικά στελέχη της κυβέρνησης του Βίλι Μπραντ, όπου αποφασίστηκε να μη μας δοθούν οι αποζημιώσεις.
Σύμφωνα με τους δύο συγγραφείς, το συνολικό ύψος των επανορθώσεων (για υλικές καταστροφές και ανθρώπινες απώλειες) που οφείλει η Γερμανία σε όλες τις χώρες στις οποίες μπήκαν χιτλερικά στρατεύματα ανέρχεται σε 5,866 δισεκατομμύρια ευρώ, ποσόν το οποίο είναι δύο φορές πάνω από την απόδοση της γερμανικής οικονομίας, με στοιχεία του 2015, και δεν μπορεί να ξεπληρωθεί ποτέ. Ως προς το ποσόν που αντιστοιχεί στην Ελλάδα, υπολογίζεται ότι είναι 185,3 δισεκατομμύρια ευρώ. Και μέχρι τώρα η Γερμανία έχει πληρώσει στην Ελλάδα μόλις 663,8 εκατ. ευρώ, ποσόν που δεν αντιστοιχεί ούτε σε μισή ποσοστιαία μονάδα της συνολικής οφειλής προς τη χώρα μας.