Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 1 Απριλίου 2017

Εισαγγελέας στο Πακιστάν διέταξε χριστιανούς να ασπαστούν το Ισλάμ εάν θέλουν την ελευθερία τους!


Σε μια πρόταση έκπληξη, στην ιστορία που ούτως ή άλλως έχει πολλές «πρωτιές», προχώρησε ένας εισαγγελέας στο Πακιστάν, ο οποίος είπε σε 42 χριστιανούς πως...
προτίθεται να τους αθωώσει αρκεί να ασπαστούν το Ισλάμ!

Η ιστορία ξεκινάει τον Μάρτιο του 2015 όταν δυο επιθέσεις αυτοκτονίας σημειώνονται έξω από χριστιανικές εκκλησίες στην περιοχή Λαχόρη, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 14 άτομα και να τραυματιστούν 80.

Τότε εξαγριωμένο πλήθος χριστιανών εντόπισε τους δύο μουσουλμάνους και τους λιντσάρισε θεωρώντας που συμμετείχαν στην επίθεση.

Στην πρόταση του δικαστηρίου, πάντως, ήδη ένας από τους κατηγορούμενους απάντησε ήδη τονίζοντας πως προτιμά να τον κρεμάσουν παρά να ασπαστεί το Ισλάμ!

Την  πρόταση την μετέφερε στους κατηγορούμενους ο αναπληρωτής περιφερειακός εισαγγελέας και, μάλιστα, δεν ήταν η πρώτη φορά. Το ίδιο είχε γίνει και πριν από έξι μήνες, όμως και πάλι οι κατηγορούμενοι είχαν αρνηθεί να αλλάξουν την πίστη τους.

Οι δικηγόροι των κατηγορουμένων δηλώνουν πως έχουν εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη του Πακιστάν, ωστόσο, εκφράζουν την απορία τους για ποιο λόγο ο εισαγγελέας έφτασε σε αυτόν τον εκβιασμό.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΕΡΧΕΤΑΙ Η…ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΝΑΩΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ!