Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017

Δ. Αβραμόπουλος για Ουγγαρία: «Αν δεν τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους θα υποστούν κυρώσεις»

Φωτογραφία του χρήστη ProNews.gr.
Στη μεταναστευτική και προσφυγική κρίση, όπως και στις πολιτικές που εφαρμόζονται για την αντιμετώπισή της, αναφέρεται σε δηλώσεις του στην ιταλική εφημερίδα «Il Messaggero» o Ευρωπαίος επίτροπος, αρμόδιος για θέματα μετανάστευσης, ιθαγένειας και εσωτερικές υποθέσεις,...
Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Σε ό,τι αφορά την στάση της Ουγγαρίας και την πιθανή αντίδραση των Βρυξελλών, ο κ. Αβραμόπουλος τονίζει ότι με τη Βουδαπέστη θα δημιουργηθεί μια κοινή ομάδα ειδικών που θα εξετάσει την ουγγρική νομοθεσία για το άσυλο και η πρώτη συνάντησή της θα πραγματοποιηθεί μετά το Πάσχα, αλλά «αν η χώρα αυτή δεν συνεργασθεί, θα ληφθεί υπόψη η έναρξη διαδικασίας για παραβίαση της κοινοτικής νομοθεσίας, όπως σε όλες τις περιπτώσεις, στις οποίες οι χώρες μέλη δεν συμμορφώνονται στην νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης».
Σχετικά με την έγκριση του νέου νόμου για το μεταναστευτικό και το προσφυγικό από την ιταλική Βουλή, ο αρμόδιος επίτροπος θεωρεί ότι «θα βελτιώσει την εξέταση των αιτήσεων άσυλου και θα συμβάλει σε μια πιο γρήγορη παροχή βοήθειας σε όσους χρειάζονται προστασία».
Επιπλέον, o κ. Αβραμόπουλος επέμεινε πως όλες οι χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης «πρέπει να σεβασθούν τις δεσμεύσεις τους και να εντατικοποιήσουν τις προσπάθειές τους», διότι «πρόκειται για μια υποχρέωση πολιτικής, ηθικής και νομικής φύσεως». Σε σχέση, τέλος, με την αντιμετώπιση του προσφυγικού και του μεταναστευτικού, υπογραμμίζει ότι «η κατάσταση στην Ελλάδα και στην Ιταλία έχει βελτιωθεί και η Κομισιόν θα συνεχίσει να προσφέρει στις χώρες αυτές οικονομική και τεχνική υποστήριξη».
σσΚ: Άρχισε τις απειλές ο κύριος Τίποτα!
Τελικά πιό Τίποτας από το τίποτα,
ποτέ δεν μας είχε προκύψει στο παρελθόν,
και σαν τέτοιο τον επέλεξαν οι τιποτένιοι της Ε.Ε.
προκειμένου να ασχολείται με τίποτα σε αποτελέσματα !
Σιχαμένε τσιράκι των ευρωπαίων εθνομηδενιστών.
Το κόστος της Σουηδίας φέτος για να ταΐσει τους εισβολείς της θα ανέρθει στα 13.8 δις ευρώ. 
Ποιος θα τους τα δώσει αυτά;
Θέλετε καραγκιόζηδες να επιβάλλετε στα κράτη να ταΐσουν  τους ξένους αντί τους δικούς τους.
Είστε ένα καρκίνωμα που καταστρέφει τους λαούς . 
Τι νοιάζει την ΕΕ τι θα κάνουν οι Ούγγροι στην πατρίδα τους ? Ε ρε που έμπλεξε ο κόσμος ...