Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

Ύπουλη «ΠΑΓΙΔΑ» (Κυβερνητική Απόφαση) ! Ε-ΞΑ-ΦΑ-ΝΙ-ΣΤΗ-ΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ & ΤΑΧΑ «ΕΙΔΗΣΕΩΝ»

Προσέξτε την ΥΠΟΥΛΗ «νέα πατέντα»! ‘Προ-αναχωρησιακά Κέντρα Κρατήσεως’!!! Στα νησιά μας!
ΠΡΩΤΟΙ ‘ΣΤΟΧΟΙ’ του κάθε Μουζάλα, Η ΚΩΣ ΚΑΙ Η ΣΑΜΟΣ ΜΑΣ!...

ΝΕΕΣ ΥΠΟΥΛΕΣ «ΠΑΓΙΔΕΣ» – με πρωταγωνιστές ποιούς άλλους, τους λαθρομετανάστες – ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΟΥΖΑΛΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ «ΒΥΘΙΣΘΟΥΝ» στο τέλμα και την ανέχεια ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΗΔΗ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΣ (και όχι μόνον) ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΑΣ!
Διαβάζουμε (…ΟΣΑ Ε-ΞΑ-ΦΑ-ΝΙ-ΖΟ-ΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ & ΤΑΧΑ «ΕΙΔΗΣΕΩΝ», ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ & ΤΑΧΑ «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ», ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ & ΤΑΧΑ …»δαιμονίων ρεπόρτερς»- «ερευνητών» – «αποκαλυπτικών ειδήσεων» και άλλες ΜΠΟΥΡΔΕΣ!) πώς την 1η Μαρτίου 2017, εξεδόθη απο το υπουργείο Εσωτερικών, η άδεια δομήσεως ‘Προαναχωρησιακού Κέντρου Κρατήσεως’, εντός του στρατοπέδου ‘Καπετάν Λάζαρης’ στην Κώ, εκτάσεως 72.000 τ.μ.(!) και μάλιστα με σύμβαση ΚΑΠΕΠΕΙΓΟΥΣΗΣ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΕΩΣ, εντός χρονικού ορίου …40 ημερών!!!
Όσοι …κοιμούνται – ακόμα; – ΒΑΘΕΩΣ, άς διαβάσουν κατωτέρω την κυβερνητική απόφαση….
ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ! ΕΙΔΑΤΕ ΑΥΤΟ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ; 12 ΧΡΟΝΙΑ!!!!
EΡΩΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΤΥΧΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΩ,
ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ;
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ. ΞΕΡΕΤΕ ΜΗΠΩΣ,
MHΠΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΑΝ
ΕΧΕΙ …ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Η ΣΑΜΟΣ;
ΜΠΑΑΑΑΑΑ….
[«ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]
Ο «αρμόδιος» – μαιευτήρ & γυναικολόγος κλινικάρχης της Νέας Σμύρνης – υπουργός σε δηλώσεις του, στα τέλη Φεβρουαρίου, σχετικά με τα ‘προαναχωρησιακά κέντρα’ ομολόγησε τα εξής ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ : «πρέπει (;;;) να φτιαχτούν προαναχωρησιακά κέντρα στα νησιά με άλλη λογική, όχι ότι όποιος μπαίνει για παράπτωμα πάει εκεί, αλλά με τη λογική(;;;) ότι για να μπορέσει να είναι το άσυλο αποδοτικό -ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΡΕ ΜΟΥΖΑΛΑ ΤΑΧΑ ‘ΑΠΟΔΟΤΙΚΟ’;;; – χρειάζεται για κάποιους η κράτηση γιατί …εξαφανίζονται!
Βγαίνει η απόφαση για την επιστροφή τους και δεν τους βρίσκουμε!»
Κατά πληροφορίες τοπικών ενημερωτικών ιστοσελίδων, επίσης το αντίστοιχο «νέο» προαναχωρησιακό κέντρο κρατήσεως στην Σάμο, είναι ΗΔΗ έ τ ο ι μ ο…
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ «ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ».
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ «ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ».

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕΣ & ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ BΡΑΔΥΝΩΝ …ΚΑΝΑΠΕΔΩΝ ‘S U R V I V O R’…