Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

Η «Μεγάλη Αλβανία» ανάβει το φιτίλι για τον ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ!


Η περιοχή μας, η περιοχή των Βαλκανίων, ένα βήμα πριν την έκρηξη. Αυξάνονται και πληθύνονται οι προειδοποιήσεις για τους Αλβανούς και τα αλυτρωτικά τους σχέδια…
Ακούει κανείς όμως;
Η εφαρμογή της αποκαλούμενης πρωτοβουλίας της «Μεγάλης Αλβανίας» που ορίζει την ενοποίηση των εδαφών που κατοικούν οι Αλβανοί, θα οδηγήσει σε σοβαρό πόλεμο στη Βαλκανική Χερσόνησο, δήλωσε την Πέμπτη ο υπουργός Εργασίας, Απασχόλησης, Βετεράνων και Κοινωνικής Πολιτικής της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούλιν.
Πριν από μερικές ημέρες, ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα δήλωσε ότι η Αλβανία και η αυτοανακηρυχθείσα δημοκρατία του Κοσσυφοπεδίου, που επίσης κατοικείται από Αλβανούς, θα μπορούσαν να φτάσουν σε «ένωση».
Λίγο αργότερα, ο Πρόεδρος του Κοσσυφοπεδίου, Χασίμ Θάτσι, δήλωσε ότι εάν οι Βρυξέλλες «έκλεισαν την πόρτα στο Κοσσυφοπέδιο», όλοι οι Αλβανοί στην περιοχή θα ενωθούν σε ένα κράτος.
«Η Πρίστινα και τα Τίρανα δήλωσαν με σαφήνεια ποιος είναι ο στόχος τους, είναι μια ‘ Μεγάλη Αλβανία’ και η ενοποίηση όλων των Αλβανών, ανεξάρτητα από το πού ζουν, σε μια ενιαία εθνική περιοχή, μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από έναν μεγάλο Βαλκανικό πόλεμο και οι Βρυξέλλες πρέπει να είναι σαφείς σε όλα αυτά «, δήλωσε ο Vulin, όπως αναφέρει το ειδησεογραφικό B92.
Πρόσθεσε ότι εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν καταδικάσει τουλάχιστον τις δηλώσεις των Αλβανών πολιτικών, οι Βρυξέλλες θα είναι υπεύθυνες για πιθανές κλιμακώσεις στην περιοχή, καθώς οι Αλβανοί θα θεωρήσουν ότι οι δηλώσεις τους θα έμεναν «ατιμώρητες».