Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017

Έκρηξη Αγία Πετρούπολη: Συγκλονιστικό βίντεο από το βαγόνι

Τεράστιο είναι το μέγεθος της καταστροφήςμετά την φονική έκρηξη στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης, η οποία έχει στοιχίσει μέχρι τώρα τη ζωή δέκα ανθρώπων, ενώ δεκάδες είναι και οι τραυματίες. ..

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, δευτερόλεπτα έπειτα από την έκρηξη, το βαγόνι έχει μετατραπεί σε μία μάζα από λαμαρίνες, ενώ επιβάτες πανικόβλητοι ψάχνουν από τα παράθυρα να βρουν τυχόν τραυματίες.
Δείτε το βίντεο από τις πρώτες στιγμές μετά την έκρηξη στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης.