Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

Το ιατρικό ανακοινωθέν για Τσοχατζόπουλο


Αποφυλακίζεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος… (Πάνε να… Σώσουν τον Γιάννο Παπαντωνίου)
Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο νοσηλεύεται φρουρούμενος, από τις 17 Μαρτίου, ο Άκης Τσοχατζόπουλος, καθώς η μετεγχειρητική του πορεία -υπεβλήθη σε τριπλή στεφανιαία...
παράκαμψη- χαρακτηρίστηκε από αργή ανάνηψη, λόγω της μεγάλης αδυναμίας του.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που υπογράφει ο διευθυντής του Β΄ καρδιοχειρουργικού τμήματος του νοσοκομείου, ο κ. Τσοχατζόπουλος, 78 ετών, εισήχθη στο «Ιπποκράτειο», στις 17 Μαρτίου, με διάγνωση νόσου στελέχους, στεφανιαία νόσο 3 αγγείων, διακομιζόμενος από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Την Τρίτη, 22 Μαρτίου, υπεβλήθη σε τριπλή στεφανιαία παράκαμψη.
«Η ανάνηψη ήταν ικανοποιητική και εξήλθε της Μονάδας Εντατικής δύο ημέρες μετά την επέμβαση. Ο ασθενής νοσηλεύεται φρουρούμενος σε θάλαμο του 7ου ορόφου του νοσοκομείου».
Σημειώνεται ότι «η μετεγχειρητική του πορεία χαρακτηρίστηκε από αργή ανάνηψη λόγω της μεγάλης αδυναμίας του (χαμηλές λευκωματίνες ορού, παρατεταμένη ακινησία, βαρύτητα επέμβασης). Ο ασθενής κινητοποιήθηκε, έλαβε αναπνευστική φυσιοθεραπεία και κινησιοθεραπεία και ταυτόχρονη επίβλεψη και ειδική φροντίδα ενός ανοικτού έλκους (άτονο έλκος) στο δεξί έσω σφυρό λόγω φλεβικής ανεπάρκειας. Παραμένει για διάστημα ολίγων ημερών μέχρι να ολοκληρωθεί η ενδονοσοκομειακή νοσηλεία του».