Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

Το ΚΡΥΒΟΥΝ! Το έχουν ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ !! Δείτε ποια ΣΗΜΑΙΑ ανέβασαν… Μάθετε την ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

EΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ! ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ !
ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2016...

Δείτε ποια είναι η Ευρωπαική Ένωση, σε απευθείας σύνδεση γερμανικού καναλιού με το Ευρώκοινοβούλιο υπήρχε η Ισραηλινή σημαία που κυμάτιζε μονάχη πρώτη από τις Ευρωπαικές σημαίες!
Εφόσον κατάλαβαν ότι ίσως υπάρξει αντίδραση των τηλεθεατών αντικατέστησαν την Ισραηλινή με μια της Ευρώπης!
NTOKOYMENTO
Ο Γερμανός τηλεθεατής όμως μπόρεσε και την φωτογράφισε πριν την αλλάξουν και παρακαλεί προς κοινοποίηση καθώς του έχουν κλείσει τον λογαριασμό και του αφαίρεσαν το παρακάτω βίντεο.
Από ότι γνωρίζουμε το Ισραήλ πέφτει λιγάκι μακριά για να ανήκει στην Ευρωπαική Ένωση,δεν είναι όμως μακριά για να της ανήκει μυστικά η Ευρωπαική Ένωση !ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ;(Βίντεο)