Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναὶα, αποφασιστική».

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

Λίγους μήνες πριν από τις εκλογές, ή λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές; (βίντεο). «Γλώσσα λανθάνουσα τ΄ αληθή λέγει;».


Κάτι ξέρει, κάτι ξέρει, ή μήπως όχι;
Σε ένα σαρδάμ που αφήνει… ερωτηματικά, υπέπεσε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής....

«Μην μπαίνουμε σε σπέκουλα λίγους μήνες πριν από τις εκλογές ή λίγες εβδομάδες πριν από τις… εκλογές» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Παιδείας με τους βουλευτές να ξεσπούν σε γέλια, υποδεικνύοντΆς του το σαρδάμ.
Από την πλευρά του, ο υπουργός χαμογελώντας επιχείρησε να διορθώσει το λάθος του και μίλησε για «γλώσσα λανθάνουσα», ενώ τελικά διευκρίνισε ότι εννοούσε «λίγες εβδομάδες πριν από τις εξετάσεις».
Στη συνέχεια ο Κώστας Γαβρόγλου, με χιουμοριστική διάθεση είπε ότι «αυτά παρερμηνεύονται» και υπενθύμισε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει το ίδιο λάθος.
Το μόνο που μένει να εξακριβώσουμε είναι αν τελικά θα επαληθευτεί ή όχι το γνωστό ρητό
«Γλώσσα λανθάνουσα τ΄ αληθή λέγει;».