Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

Λίγους μήνες πριν από τις εκλογές, ή λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές; (βίντεο). «Γλώσσα λανθάνουσα τ΄ αληθή λέγει;».


Κάτι ξέρει, κάτι ξέρει, ή μήπως όχι;
Σε ένα σαρδάμ που αφήνει… ερωτηματικά, υπέπεσε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής....

«Μην μπαίνουμε σε σπέκουλα λίγους μήνες πριν από τις εκλογές ή λίγες εβδομάδες πριν από τις… εκλογές» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Παιδείας με τους βουλευτές να ξεσπούν σε γέλια, υποδεικνύοντΆς του το σαρδάμ.
Από την πλευρά του, ο υπουργός χαμογελώντας επιχείρησε να διορθώσει το λάθος του και μίλησε για «γλώσσα λανθάνουσα», ενώ τελικά διευκρίνισε ότι εννοούσε «λίγες εβδομάδες πριν από τις εξετάσεις».
Στη συνέχεια ο Κώστας Γαβρόγλου, με χιουμοριστική διάθεση είπε ότι «αυτά παρερμηνεύονται» και υπενθύμισε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει το ίδιο λάθος.
Το μόνο που μένει να εξακριβώσουμε είναι αν τελικά θα επαληθευτεί ή όχι το γνωστό ρητό
«Γλώσσα λανθάνουσα τ΄ αληθή λέγει;».