Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πριν από λίγο πραγματοποιήθηκε εισβολή κουκουλοφόρων στην βουλή των Σκοπίων, οι οποίοι επιτέθηκαν σε βουλευτές αλβανικής καταγωγής και δημοσιογράφους. Αφορμή φαίνεται να είναι η εκλογή... αλβανικής καταγωγής σκοπιανού στη θέση του προέδρου της Βουλής των Σκοπίων. Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου, ενώ οι αστυνομικοί σύμφωνα με αποκλειστικές μαρτυρίες αγκάλιαζαν τους εισβολείς!

πηγή

ΣΚΟΠΙΑ: Πραξικόπημα ή όχι ΒΙΝΤΕΟ