Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017

Πόσοι προδότες χωρούν σε μια εκδήλωση; Προσοχή μη χάσετε τον αριθμό...


Παρουσίαση του νέου βιβλίου του δημοσιογράφου και εκπροσώπου του Ποταμιού Δημήτρη Τσιόδρα: «Ευρωπατριωτισμός ή Εθνοκεντρισμοί, Οι εσωτερικοί ανταγωνισμοί, οι εξωτερικές απειλές και τα όρια της συνεργασίας στην ΕΕ.»...

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος λίγο πριν ξεκινήσει η εκδήλωση είχε μια σύντομη συνομιλία με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη.
Από τον ΣΥΡΙΖΑ παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης αλλά και η πρώην εκπρόσωπος της κυβέρνησης Όλγα Γεροβασίλη. Από το … Παπανδρεϊκό μπλόκ το παρόν στην εκδήλωση έδωσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
Ακόμη, στην πρώτη γραμμή των προσκεκλημένων βρίσκονται ο Γρηγόρης Ψαριανός αλλά και ο πρώην υπουργός οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης.
Για το βιβλίο είναι προγραμματισμένο να μιλήσουν:
Νίκος Βούτσης, Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων
Ντόρα Μπακογιάννη, Τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας
Ευάγγελος Βενιζέλος, πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Σταύρος Θεοδωράκης, επικεφαλής του Ποταμιού
Άννα Διαμαντοπούλου, Πρόεδρος του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη.
Εισαγωγικές τοποθετήσεις έκαναν ο πρώην Πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος και ο ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών Παναγιώτης Ιωακειμίδης. Τη συζήτηση συντονίζει ο δημοσιογράφος Κώστας Καλλίτσης.