Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017

Έκτακτο: Οι ΗΠΑ έριξαν τη «μητέρα όλων των βομβών» στο Αφγανιστάν

Έκτακτο: Οι ΗΠΑ έριξαν τη «μητέρα όλων των βομβών» στο Αφγανιστάν

Τη μεγαλύτερή του μη-πυρηνική βόμβα έριξε στο Αφγανιστάν ο αμερικανικός στρατός...

Την είδηση επιβεβαιώνουν τέσσερις αξιωματούχοι του αμερικανικού στρατού με γνώση της εν λόγω αποστολής καθώς και το Πεντάγωνο.

Η ακτίνα της έκρηξης πιστεύεται πως έφτασε τα 300 μέτρα, με το όπλο να περιγράφεται ως «η μητέρα όλων των βομβών». Αυτό άλλωστε είναι το ψευδώνυμο της συγκεκριμένης βόμβας (MOAB). Η κανονική της ονομασία είναι GBU-43/B.

Όπως μεταδίδει το αμερικανικό δίκτυο ειδήσεων, τουλάχιστον 80 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί ενώ οι τραυματίες ανέρχονται στους 260. Στόχος της αμερικανικής επίθεσης ήταν, όπως ανακοίνωσε το Πεντάγωνο, μαχητές του Ισλαμικού Κράτος στο Αφγανιστάν.

Η βόμβα περιείχε περίπου πέντε τόνους εκρηκτικών ενώ αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Ιράκ.

Τη βόμβα έριξε ένα μαχητικό αεροσκάφος τύπου MC-130 υπό τις οδηγίες των ειδικών δυνάμεων της Αμερικανικής Αεροπορίας.

«Οι ΗΠΑ πήραν όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για να αποφύγουν τις απώλειες», υπογραμμίζοντας πως «θα συνεχίσουν τις επιθετικές επιχειρήσεις μέχρι το ISIS να καταστραφεί» ανέφερε ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου, Ανταμ Σταμπ.