Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 14 Απριλίου 2017

Μεγάλη Πέμπτη στην Παναγία τη Σαιντανάγια… Γι’ αυτό Πολεμούν τη Συρία… (ΦΩΤΟ)Συρία Μεγάλη Πέμπτη στην Παναγία τη Σαιντανάγια »Λαός μου, τί ἐποίησά σοι, καί τί μοι ἀνταπέδωκας;»
Άσαντ το παιδί της Παναγιάς …….

Στη Σαιντανάγια στην ορθόδοξη μονή στη Συρία το κλίμα είναι ακόμη πιο βαρύ ………
δίκη,πραιτώριο,ρωμαίοι στρατιώτες, ψευδομάρτυρες,Συνέδριο
»Λαός μου, τί ἐποίησά σοι, καί τί μοι ἀνταπέδωκας; Ἀντί τοῦ μάννα χολήν∙ ἀντί τοῦ ὕδατος ὄξος· ἀντί τοῦ ἀγαπᾶν με σταυρῷ με προσηλώσατε. » ψάλει η εκκλησία το εγκώμιο της αγνωμοσύνης της αχαριστίας, προοίμιο της προδοσίας……
»Και μετά ανόμων ελογίσθη …
Σήμερον κρεμάται επί ξύλου ο εν ύδασι την γην κρεμάσας
στέφανον εξ ακανθών περιτίθεται ο των Αγγέλων βασιλεύς….. »
Ατμόσφαιρα κατανυκτική..η Συρία φορτωμένη το σταυρό της πορεύεται….δικάζεται, λοιδωρείται,πτύεται,υβρίζεται,ραπίζεται, χλαμύδας και καλάμου εμπαίζεται, καταδικάζεται……
Η Συρία σύρεται »άρον άρον σταύρωσον »…….
Δεν αντέχεται αυτή η ακολουθία ο Χριστός παραδίδει το πνεύμα του στα χέρια του Πατρός αφού έβγαλε φωνή μεγάλη, το παραπέτασμα του ναού σχίζεται …..ο ήλιος εσκοτίσθη η διάνοια των ανθρώπων φως της ύπαρξης εσκοτίσθη..δεν αντέχεται αυτή η νύχτα ο Κύριος είναι στο Σταυρό… »ήλοις προσηλώθη » καθώς ο σύγχρονος άνθρωπος ύλη προσηλώθη……..
Aυτή τη νύχτα παντού διάσπαρτα χρήματα …….είναι τα χρήματα κάποιας αγοραπωλησίας κάποιον πουλάνε σήμερα και ο Ιούδας ρίπτει τ΄αργύρια ούτε οι συνομώτες δεν τα παραλαβάνουν στο ταμείο δεν τα εντάσουν αλλά μ΄ αυτά θ΄αγοράσουν »τον αγρό του κεραμέα » τόπο για την ταφή των ξένων…….
dimpenews