Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

Και επίσημα επιβολή του Ισλάμ στην Ελλάδα!

Και επίσημα επιβολή του Ισλάμ στην Ελλάδα!
Τι επιβάλλει η κυβέρνηση
Σε εγκύκλιο 48 σελίδων, η ελληνική πολιτεία κωδικοποιεί όλες τις ισχύουσες διατάξεις για το καθεστώς λειτουργίας των τεμενών στην Ελλάδα. Η απόφαση κρίνεται ιδιαίτερα... σημαντική, καθώς αποστέλλεται προς πάσαν κατεύθυνση το μήνυμα του σεβασμού του Ισλάμ στην Ελλάδα.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής, η εγκύκλιος είναι αποτέλεσμα συνεργασίας σχεδόν ενός έτους στελεχών από τα τέσσερα συναρμόδια υπουργεία: Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Μακεδονίας-Θράκης.
Με την εγκύκλιο, κωδικοποιείται η νομοθεσία που αφορά τη λειτουργία των τεμενών στη Θράκη, με πρώτο ωφέλημα τη διευκόλυνση κάθε ενδιαφερομένου που θέλει να επιλύσει μία σχετική υπόθεση. Αλλωστε, ένα από τα βασικά μηνύματα της εγκυκλίου είναι ότι δεν υπάρχει ειδικό καθεστώς λειτουργίας για τα τεμένη της Θράκης και ότι η λύση των προβλημάτων-υποθέσεων που ανακύπτουν έρχεται από τα θεσμικά κέντρα της ελληνικής πολιτείας και όχι από εξωθεσμικούς παράγοντες.
Παράλληλα, η εγκύκλιος συμβάλλει στη μείωση της γραφειοκρατίας και την επιτάχυνση των λύσεων, ενώ ενισχύεται το καθεστώς προστασίας των τεμενών τα οποία είναι ιδιαίτερης πολιτισμικής αξίας ως μνημεία.
Η εγκύκλιος έρχεται λίγο διάστημα μετά την απόφαση του αρμόδιου υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου να οριστεί τετραμελής επιτροπή, με έργο «τη σύνταξη αναλυτικής και λεπτομερούς έκθεσης του υφιστάμενου τρόπου λειτουργίας των μουφτειών σε Κομοτηνή, Ξάνθη και Διδυμότειχο, στην οποία θα συμπεριλαμβάνονται και όλα όσα αφορούν στη διαδικασία άσκησης των δικαιοδοτικών αρμοδιοτήτων των μουφτήδων και την κατάθεση πρότασης-μελέτης για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό της λειτουργίας τους».
Η απόφαση για την τετραμελή επιτροπή δεν συνδέεται με την 48σέλιδη εγκύκλιο, ωστόσο και τα δύο αποτελούν κινήσεις της πολιτείας για ύπαρξη ενός σαφούς πλαισίου οργάνωσης και διευθέτησης των ζητημάτων που άπτονται της λειτουργίας των τεμενών.

Για να προσέξουμε ΚΑΛΑ …


Η προπαγάνδα της Δύσης... Για πολλά γέλια...ΒΙΝΤΕΟ - HHamas Lies ? Dead Bodies that Move ? Propaganda Gone Wrong - You Decide