Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ…..

Kαι αρχιναζιστής ο Τrump:o Λευκός Οίκος αθωώνει το Χίτλερ……
τον βγάζει καλύτερο από τον ΄Άσαντ
Ο εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου ο Sean Spicer, εκτίμησε την Τρίτη ότι ο Bachar al-Assad έκανε κάτι χειρότερο από τον Adolf Hitler χρησιμοποιώντας χημικά όπλα μια σύγκριση που ελαχιστοποιεί τα εγκλήματα του ναζισμού και κρίνεται ως θέση φιλοναζιστική.
«Κατά την Διάρκεια του Β Παγκσομίου Πολέμου δεν χρησιμοποιήθηκαν χημικά όπλα. Ένα άτομο τόσο άθλιο όσοο Χίτλερ δεν έπεσε τόσο χαμηλά να χρησιμοποιήσει χημικά όπλα», δήλωσε ο Sean Spicer στην καθημερινή ενημέρωση του τύπου στο Λευκό Οίκο. «Η Ρωσία οφείλει ν΄αναρωτηθεί αν αυτή είναι μια χώρα με την οποία θέλει να ευθυγραμμιστεί».
Και διευκρίνισε: «αναφορικά με το αέριο sarin, ο Χίτλερ δεν χρησιμοποίησε αέριο στο δικό του λαό όπως έκανε ο Assad (…) Ξέρω ότι τους μετέφερε στα κέντρα του Ολοκαυτώματος…..».
Λίγο αργότερα κατηγορήθηκε ότι ξέχασε εκατομύρια νεκρούς συμπεριλμβανομένων γερμανών στους θαλάμους αερίων : «Δεν προσπάθησα να ελαχιστοποιήσω τη φοεβερή φύση του Ολοκαυτώματος.Δοκίμασα να κάνω το κοντράστ με την τακτική χρησιμοποίησης από αεροπλάνα για να ρίξουν χημικά όπλα σε αστικά κέντρα ».
Το κέντρο Anne Frank στις ΗΠΑ κάλεσε τον Donald Trump ν απολύσει τον εκπρόσωπο τύπου καθώς έπεται και το ιουδαικό πάσχα.
«Απόλυτα ντροπιαστικό…ο Spicer έχει ανάγκη από μαθήματα ιστορίας και οφείλει να ζητήσει συγγνώμη », είπε ο γερουσιαστής 
Ed Markey. dimpenews