Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Κυριακή, 23 Απριλίου 2017

Απίστευτο «μπλόκο» σε δημοσιογράφους! του υποψηφίου Προέδρου Εμμανουέλ Μακρόν


Ανταποκριτές από τα κανάλια RT και Ruptly, έμειναν μακριά από την έδρα του Γάλλου υποψηφίου Προέδρου Εμμανουέλ Μακρόν, παρά τις υποσχέσεις για διαπίστευση από την ομάδα του.
Οι παραγωγοί από το RT έρχονται σε επαφή με την ομάδα Τύπου του Μακρόν ...
νωρίτερα τον Απρίλιο και τους υποσχέθηκαν διαπίστευση για το βράδυ του πρώτου γύρου των γαλλικών προεδρικών εκλογών. Ωστόσο, παρά τα επανειλημμένα αιτήματα, δεν εγκρίθηκε ποτέ η διαπίστευση, με την ομάδα του Μακρόν να λέει απλώς ότι «εξακολουθεί να υπόκειται σε επεξεργασία».
Να την χαίρεστε τέτοια Δημοκρατία… Κατά τ’ άλλα liberte d’ expression…