Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 22 Απριλίου 2017

ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ… ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ….


Για κακουργηματική απιστία, σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί καταχραστών δημοσίου χρήματος, παραπέμπονται 22 μεγαλόσχημοι παράγοντες της Εθνικής Τράπεζας και του ΤΧΣ που...
εμπλέκονται στο γιγαντιαίο σκάνδαλο με το ξεπούλημα της ακίνητης περιουσίας που διέθετε η Τράπεζα, σε ένα ύποπτο επιχειρηματικό σχήμα αγνώστων μετόχων με έδρα την Ολλανδία.
«KONTRANEWS»
Οι διώξεις αφορούν τις διαδικασίες πώλησης το 2013 σε ξένο fund της θυγατρικής εταιρείας της Εθνικής Τράπεζας ΕΤΕ -0,40% «Πανγαία», η οποία είχε στο χαρτοφυλάκιό της 241 ακίνητα-φιλέτα.
Σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ των κατηγορούμενων είναι:
Χρήστος Σκλαβούνης, Πρόεδρος ΤΧΣ από τον Μάϊο του 2013 μέχρι το Μάρτιο του 2015
Πέτρος Χριστοδούλου,τότε αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΕΤΕ. Αποχώρησε το 2014
Γιώργος Ζανιάς, υπηρεσιακός υπουργός Οικονομικών από 17 Μαϊου μέχρι 5 Ιουλίου του 2012. Μόλις παραιτήθηκε από την Υπουργία ανέλαβε πρόεδρος της Eθνικής Τράπεζας.
Δημήτριος Δημόπουλος, ήταν ψηλά στην ιεραρχία της ΕΤΕ και ο στενότερος συνεργάτης και προσωπικός φίλος του τότε διευθύνοντα της ΕΤΕ, Αλεξ. Τουρκολιά.
Αλεξάνδρα Παπαλεξοπούλου-Μπενοπούλου, μέλος του Δ.Σ. της Eθνικής Τράπεζας της Ελλάδος από το 2010 ως τον Ιούλιο 2015
Αριστοτέλης Καρυτινός, επικεφαλής του κλάδου ακίνητης περιουσίας της Eθνικής Τράπεζας από το 2008 ως το 2014 και μέχρι σήμερα διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Πανγαία ΑΕΕΑΠ
Χριστόφορος Παπαχριστοφόρου, συνιδρυτής και επικεφαλής της Invel Real Estate .
Σταύρος Κούκος, Πρόεδρος του συλλόγου υπαλλήλων Eθνικής Τράπεζας.
Κύκλοι της διοίκησης της ΕΤΕ περιορίστηκαν να πουν ότι δεν σχολιάζουν δημοσιεύματα.