Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ!! «Ο Τραμπ Εκβιάζεται(????) και Σπρώχνει την Αμερική σε… Πυρηνικό Πόλεμο» !!!

ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΗΠΑ, TULSI GABARD : Ο ΤΡΑΜΠ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΕ… ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μια πρώτη και πολύ εντυπωσιακή αντίδραση στην αιφνίδια και βεβιασμένη απόφαση του Τραμπ να βομβαρδίσει την Συρία, ανάβοντας φωτιές που δύσκολα θα σβήσουν στην ευρύτερη περιοχή, ήρθε από την...
Αμερικανίδα Βουλευτίνα των Δημοκρατικών, Tulsi Gabard, που κατηγόρησε ανοιχτά τον Τραμπ ότι παρασυρόμενος από το Βαθύ αμερικανικό κράτος οδηγεί τις ΗΠΑ σε ανεξέλικτη πυρηνική σύγκρουση.
Σύμφωνα με τις δηλώσεις της Αμερικανίδας βουλευτίνας, που πήραν έκταση στον τουρικό τύπο, ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, Νόναλντ Τραμπ, ουσιαστικά σπρώχτηκε από τα γεράκια της Ουάσιγκτον που δεν έβλεπαν με καθόλου καλό μάτι τη προσέγγιση του με την Ρωσία, καθώς έπληττε τα συμφέροντα τους, και εκβιαζόμενος προχώρησε στον βομβαρδισμό της συριακής αεροπορικής βάσης Shayrat κοντά στην πόλη Χομς.
Η ενεργεία αυτή, όπως κατηγόρησε η Tulsi Gabard, είναι ουσιαστικά «βούτυρο στο ψωμί» του ισλαμικού κράτους που έπνεε τα λοίσθια και τώρα αναπτερώνεται η εγκληματική του παρουσία, ενώ πυροδοτεί ανεξέλεγκτες καταστάσεις που πολύ πιθανό να οδηγήσουν την Αμερική σε ολέθρια πυρηνική σύγκρουση με την Ρωσία.
Άλλωστε αυτό επιδιώκει το βαθύ αμερικανικό κράτος που έχει μανιάσει να εξοντώσει τον Βλαδιμήρ Πούτιν και να σβήσει από τον χάρτη την Ρωσία
Να δούμε όμως στο τέλος ποιος θα… σβηστεί από τον «ταλαίπωρο» αυτό χάρτη.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr