Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 22 Απριλίου 2017

ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ… ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ


Συγκλονιστικές αποκαλύψεις σχετικά με τους πλειστηριασμούς ακινήτων από ιρλανδικό fund – Βγάζουν στο σφυρί ακόμα και σπίτι 78 τ.μ. στη Δάφνη!
Ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής φέρνει στο...
φως ντοκουμέντα για τους πλειστηριασμούς ακινήτων που ανήκουν σε πολίτες της… διπλανής πόρτας. Τα κόκκινα δάνεια πουλήθηκαν στα fund-κοράκια με έκπτωση 45% αλλά απαιτούν το 100% του χρέους!
15.000 σπίτια θα βγουν σε πλειστηριασμό φέτος ενώ από το 2018 θα υπάρξει τσουνάμι πωλήσεων σε fund. Από το «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» του Αλέξη Τσίπρα και την υποτιθέμενη προστασία του νόμου Σταθάκη, στην απελευθέρωση των κατασχέσεων.
Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής.