Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017

ΡΩΣΙΚΟ ΒΕΤΟ


Το δικαίωμα του «βέτο» ενεργοποίησε η Ρωσία στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, προκειμένου να μπλοκάρει το ψήφισμα της πρότασης για την έκδοση κοινού κειμένου που θα καταδικάζει την κυβέρνηση της...
Συρίας για την επίθεση με χημικά στην Ιντλίμπ.
Η πρόταση έγινε από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Γαλλία και τη Βρετανία, οι οποίες είχαν εκδηλώσει τις προθέσεις τους από τις προηγούμενες συνεδριάσεις, με σκοπό να νομιμοποιήσουν μία πιθανή στρατιωτική επέμβαση κατά του καθεστώτος του Μπασάρ αλ Άσαντ στη Συρία.
Η Ρωσία ως μόνιμο μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας άσκησε το δικαίωμά της να μπλοκάρει το ψήφισμα για την καταδίκη της κυβέρνησης Άσαντ, επιμένοντας πως τα χημικά στην Ιντλίμπ δεν προήλθαν από κυβερνητικές δυνάμεις.
Η ψηφοφορία ήταν 10 ψήφοι υπέρ, δύο κατά και τρεις αποχές. Όπως ανακοινώθηκε, «το ψήφισμα δεν έγινε αποδεκτό, διότι υπήρξε η αρνητική ψήφος ενός μόνιμου μέλους του Συμβουλίου Ασφαλείας».
Το Συμβούλιο ζήτησε από τη Συρία να παρουσιάσει στοιχεία για το σχέδιο πτήσης τη συγκεκριμένη ημέρα του χτυπήματος στην Ιντλίμπ, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα την πυραυλική επίθεση από τα πολεμικά πλοία των ΗΠΑ στη Μεσόγειο.
Ο εκπρόσωπος της Μόσχας επανέλαβε το αίτημα για αποστολή εμπειρογνωμόνων στην περιοχή, υποστηρίζοντας πως τα χημικά με το αέριο Σαρίν βρίσκονταν στην αποθήκη που βομβαρδίστηκε, την οποία χειρίζονταν οι αντάρτες κατά του καθεστώτος Άσαντ. Έγινε γνωστό, δε, πως αύριο θα υπάρξει συνάντηση στη Χάγη, προκειμένου όλες οι πλευρές να καταθέσουν τις απόψεις τους και ζήτησε να συνεργαστούν άπαντες, ώστε να διαφανεί η αλήθεια.
Κατά την ψηφοφορία, η Βολιβία στήριξε τη Ρωσία με την αρνητική της ψήφο στην πρόταση των τριών (ΗΠΑ, Βρετανία, Γαλλία), ενώ οι Κίνα, Αιθιοπία και Καζαχστάν δήλωσαν αποχή.