Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 14 Απριλίου 2017

Εξοργίζει ο ΜΚΟ άκιας, τεμπέλαρος που πλούτισε με κρατικά λεφτά και το παίζει ανθρωπιστής για να γεμίζει τις τσέπες του, ο γεννημένος προδότης (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτός και οι παρέες του είναι ο μεγάλος βραχνάς της Ελλάδας εδώ και πολλά χρόνια. ο Πέτρος Κωνσταντίνου που δεν έχει ούτε ένα ένσημο κολλημένο έχει περιουσία εκατομμυρίων από κρατικά λεφτά. Στο έλεος του είναι όλη η Ελλάδα αφού έχει την...
δύναμη να ξεσηκώνει ολόκληρες ομάδες ανθρώπων και να του φτάνει μέχρι και στα όρια της επανάστασης.
Ο άνθρωπος αυτός δεν είναι η πρώτη φορά που δρα και λειτουργεί ανθελληνικά. Είναι υπερασπιστής των ανοιχτών συνόρων, υπερασπίζετε τους Τούρκους σε πολλά εθνικά θέματα, Θέλει να υπάρχει απόλυτη αριστοκρατία με τον ίδιο ως αυτοκράτορα της αριστεράς.
Μέχρι σήμερα μέσα σε δύο χρόνια έχει καταφέρει να κερδίσει στις ΜΚΟ που κατέχει περισσότερα από 5 εκατομμύρια ευρώ, έβαλε τα προσφυγόπουλα στα σχολεία, επέβαλε στο κράτος να δώσει κάρτες υγείας σε όλους τους πρόσφυγες, έφερε περισσότερους από 300.000 πρόσφυγες στην Ελλάδα. Σήμερα διεκδικεί σπίτια από το κράτος για κάθε πρόσφυγα. επίσης έχει κερδίσει μηνιαίο επίδομα για κάθε πρόσφυγα το οποίο θέλει να το αυξήσει και να το φτάσει στο επίπεδο των 1200 ευρώ.
Αυτό κυβερνάει την Ελλάδα και εμείς απλά τον καμαρώνουμε. Άξιο Κωνσταντίνου συνέχισε το έργο σου και να βγάζει εκατομμύρια καλά μας κάνεις…
σσΚ: ...πρόσεχε ποιους πατάς όταν ανεβαίνεις, θα τους συναντήσεις κατεβαίνοντας