Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017

Το μαγικό νερο


Σχετική εικόνα

Ένας άνδρας πηγαίνει στο γιατρό γιατί ανησυχεί για τη γυναίκα του που χάνει την ψυχραιμία της.
«Ποιο είναι το πρόβλημα; »ρωτά ο γιατρός.
«Γιατρέ δεν ξέρω τι να κάνω. Κάθε μέρα η γυναίκα μου χάνει την ψυχραιμία της χωρίς λόγο και με τρομάζει.» είπε ο άνδρας.

«Έχω μια θεραπεία για αυτό. Όταν η γυναίκα σου νευριάζει πάρε ένα ποτήρι, βάλε νερό στο στόμα σου και κράτα το εκεί. Δεν είναι ανάγκη να το καταπιείς αλλά πρέπει να το κρατάς μέχρι να ηρεμεί ή να φύγει από το δωμάτιο.»
Μετά από δυο εβδομάδες ο άνδρας επισκέφτηκε πάλι τον γιατρό αλλά έδειχνε αναγεννημένος και ήρεμος.
«Γιατρέ μου είχατε μια εξαιρετική ιδέα. Κάθε φορά που η γυναίκα μου θυμώνει κάνω αυτό που μου είπατε μέχρι που ηρεμεί. Πως ένα ποτήρι με νερό το καταφέρνει αυτό;» ρώτησε πραγματικά απορημένος.
Και ο γιατρός του απάντησε: «Το νερό από μόνο του δεν κάνει τίποτα. Απλά κρατά το στόμα σου απασχολημένο. Αυτό είναι το κόλπο!»