Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017

ΧΗΜΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ


Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ! Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ Καταρρέει… Τα ΨΕΜΑΤΑ της διεφθαρμένης Ε.Ε. και του Πρακτορικού ΝΑΤΟ Καταρρέουν…
Δείτε με προσοχή το παρακάτω βίντεο.
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ! Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ Καταρρέει… Τα ΨΕΜΑΤΑ της διεφθαρμένης Ε.Ε. και του Πρακτορικού ΝΑΤΟ Καταρρέουν…
Yφυπ.Εξωτερικών Συρίας:oι τρομοκράτες χρησιμοποίησαν χημικά όχι εμείς.Είχαμε ενημερώσει ΟΗΕ και OIAC ότι εισήγαγαν χημικά όπλα σε συριακό έδαφος….
Ρωσικό Υπ.Άμυνας: Η συριακή αεροπορία έπληξε αποθήκη με τοξικές ουσίες και εργαστήρι βομβών με χημικά των τρομοκρατών στο Khan Cheikhoun
O Υφυπουργός Εξωτερικών της Συρίας Fayçal Meqdad δήλωσε ότι η συριακή κυβέρνηση είχε υποβάλει στο Διεθνή Οργανισμό Απαγόρευσης των Χημικών όπλων και στον ΟΗΕ πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες το τρομοκρατικό δίκτυο της «al Nusra» είχε βάλει τοξικές ουσίες στη Συρία προσθέτοντας ότι η Συρία αντιτίθεται στη χρήση χημικών όπλων από οποιονδήποτε και υπό οποιεδήποτε συνθήκες.
Στην ίδια δήλωση που έκανε χθες τη νύχτα στην τηλεόραση του «al-Mayadine», ο Meqdad ανέφερε ότι ο συριακός στρατός δεν κατέχει χημικά όπλα και δεν τα χρησιμοποίησε στις μάχες ακόμη και τις πιο σκληρές με τις τρομοκρατικές οργανώσεις υπογραμμίζοντας ότι »η Συρία έχει ολοκληρώσει τις δεσμεύσεις της προς τον OIAC ».
Ενώ πηγή του ίδιου υπουργείου τόνισε στο sana ότι »η Συρία ολοκλήρωσε τις δεσμεύσεις έναντι του OIAC αφότου ασπάστηκε την Σύμβαση του 2013 και διευκρινίζει ότι οι τρομοκρατικές οργανώσεις και οι υποστηρικτές τους προκάλεσαν αυτά τα γεγονότα και άλλα για να κατηγορήσουν το συριακό κράτος”..
Ανέφερε ότι η χρήση εκ νέου από τις τρομοκρατικές οργανώσεις χημικών όπλων επί συριακού εδάφους είναι μια κακή πολιτική σπέκουλα και μια απόπειρα να δικαιολογήσουν την αποτυχία τους στ΄ Astana.
«H νίκη του Συριακού Αραβικού Στρατού στο Χαλέπι και τα επιτεύγματά του στην περιφέρια Δαμασκού και Hama βρίσκονται πίω από αυτήν την επίθεση» είπε.
Κάλεσε τον ειδικό απεσταλμένο του ΟΗΕ για τη Συρία τον Staffan de Mistura, να λογικευθεί και να πραγματοποιήσει το ρόλο του ως έντιμου διαμεσολαβητή και να μην είναι μέρος της τρομοκρατίας.
«Οι ένοπλες οργανώσεις και οι χώρες που τις υποκινούν : Αγγλία,Γαλλία,Σ Αραβία και Τουρκία διέπραξαν αυτό το έγκλημα»,κατήγγειλε ο Meqdad, που κάλεσε απο τη διαθνή κοινότητα να ζητήσει το λόγο από τους δράστες αυτού του εγκλήματος.sana 5.4.17
Το Ρωσικό Υπ.Άμυνας από την πλευρά του ισχυρίστηκε ότι η συριακή αεροπορία βομβάρδισε μια αποθήκη τοξικών ουσιών και ένα εργαστήρι παρασκευής βομβών με χημικά στο Khan Sheikhoun.
HΠΑ,Γαλλία και Αγγλία παρουσίασαν την Τετάρτη ένα σχέδιο απόφασης στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ που συγκαλείται εκτάκτως όπου καταδικάζει αυτή την επίθεση και καλεί σε μια έρευνα ολοκληρωμένη και γρήγορη .Αλλά « η Ρωσία και η Κίνα θα θε΄σουν πθανόν το βέτο τους », αναφέρει ο γεωπολιτειολόγος και ειδήμοας στη Μ Ανατολή Frédéric Pichon, στο Europe 1.
 dimpenews