Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 15 Απριλίου 2017

Που Να Σας Κάψει Το Άγιο Φως…(Άθεοι Μεν, Αλλά Δεν Χάνεται Τέτοια Ευκαιρία Για Προβολή Όταν Όλα Τα Κανάλια Της Ελλάδας Μεταδίδουν Ζωντανά Την Θρησκευτική Τελετή Περιφοράς Του Επιταφίου!)

Στην Πρώτη Σειρά Της Περιφοράς Τού Επιταφίου Στην Κέρκυρα οι άθεοι Φωτεινή Βάκη, Κώστας Παυλίδης!
Άθεοι Μεν, Αλλά Δεν Χάνεται Τέτοια Ευκαιρία Για Προβολή Όταν Όλα Τα Κανάλια Της Ελλάδας Μεταδίδουν Ζωντανά Την Θρησκευτική Τελετή Περιφοράς Του Επιταφίου!...

Μόλις λίγες ώρες πριν από την Ανάσταση, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ (Άθεοι) Φωτεινή Βάκη, παρακολούθησε απο κοινού μαζί με τον Σύντροφο Βουλευτή Κέρκύρας (Άθεο) Κώστα Παυλίδη την θρησκευτική τελετή περιφοράς του επιταφίου στην πόλη της Κέρκυρας!
Η κυρία αυτή, (Φωτεινή Βάκη Βουλευτής Κέρκυρας με το ΣΥΡΙΖΑ) στήριξε τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκη Μπαλαούρα, ο οποίος χαρακτήρισε «παγανιστικό κατάλοιπο» το Άγιο Φως, λέγοντας: Όσοι λοιδορούν τον Μπαλαούρα διότι απεκάλεσε παγανιστικό το έθιμο του Αγίου Φωτός, ας ανατρέξουν στον Κοραή, ο οποίος το αποκαλεί «ψευδοθαύμα».
Κι όμως Δημοκρατία έχουμε, και έχει το κάθε δικαιωμα να πει την γνώμη της σε αυτά που πιστεύει, η δεν πιστεύει.Είσαι Άθεη! Μπράβο Σου….Τιμή Σου και Καμάρι Σου, Αλλά ΌΧΙ μωρή Ζάμπα να παρακολουθείς στην πρώτη σειρά των επισήμων μαζί με τον άλλον (Κώστα Παυλίδη) την θρησκευτική τελετή περιφοράς του επιταφίου! Ας καθόσασταν στα σπίτια σας, η θρησκευτική τελετή περιφοράς του επιταφίου, δεν προσφέρεται για Ψηφοθηρικούς-Επικοινωνιακούς Λόγους.
Είστε τυχεροί, και έτσι είναι και το σωστό, που δεν σας αποδοκίμασαν οι παρευρισκόμενοι πιστοί… Αλλά αυτό δεν θα ήταν πρέπον να αμαυρώσουν ότι πιο ιερό έχει ο Έλληνας!
ΣΠΥΡΟΣ ΠΡΙΦΤΗΣ
spyros.priftis76@yahoo.gr