Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 22 Απριλίου 2017

ΑΙΣΧΟΣ! «Κοράκι» άφησε στο δρόμο πτώμα ηλικιωμένου για λίγα ευρώ!


Αποτροπιασμό προκαλεί η εξέλιξη της τραγωδίας που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, όταν ένας ηλικιωμένος άνδρας κάηκε ζωντανός από πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι του...
Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, γείτονες του άτυχου άντρα ειδοποίησαν ένα γραφείο τελετών να παραλάβει τη σορό και να τη μεταφέρει στο νεκροτομείο.
Δεδομένου ωστόσο ότι ο εκλιπών αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια οικονομικά προβλήματα και δεν είχε συγγενείς στη Θεσσαλονίκη, δεν υπήρχε κάποιος να πληρώσει το γραφείο το πόσο των 200 ευρώ που ζητούσε για τη μεταφορά.
Ως αποτέλεσμα, παράτησαν τη σορό του ηλικιωμένου, τυλιγμένη σε μια πλαστική σακούλα στην άκρη της οδού Νικόπολης με κίνδυνο να γίνει βορά στα ζώα.
Οι ανατριχιαστικές εικόνες που δημοσίευσε το Ράδιο Θεσσαλονίκη προκαλούν οργή για την παντελή έλλειψη σεβασμού στον νεκρό άνδρα.
Τελικώς, πέντε ώρες μέτα (!) ένα δεύτερο γραφείο τελετών ανέλαβε αφιλοκερδώς τη μεταφορά και παρέλαβε τη σορό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος έμενε επί χρόνια σε μικρή μονοκατοικία σε συγκρότημα που ανήκει στο Καρίπειο ίδρυμα. Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και τα τελευταία χρόνια τον φρόντιζε ένας νεαρός από την περιοχή.
Οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου είχαν ειδοποιηθεί από τον Δεκέμβριο για τις άσχημες συνθήκες, κάτω από τις οποίες ζούσε. Τον βοηθούσαν με γεύμα καθημερινό από την εκκλησία και άλλα είδη πρώτης ανάγκης. Σύμφωνα με πηγές, από το δήμο ζητήθηκε από τότε και η παρέμβαση του εισαγγελέα.

Rthess.gr – news247.gr