Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 18 Απριλίου 2017

ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ: Τα τελικά (των τελικών) αποτελέσματα…


Μετά από… πολύ κόπο…
Σχεδόν 48 ώρες μετά το κλείσιμο των καλπών στην Τουρκία βγήκαν τα τελικά αποτελέσματα στο 100% της επικράτειας...

Ολη την Δευτέρα του Πάσχα ο σχετικός πίνακας είχε «κολλήσει» στο 99,97% αλλά την Τρίτη του Πάσχα δημοσιεύτηκε το σύνολο των αποτελεσμάτων στο 100%.
Η οριακή διαφορά τελικώς ανήλθε στο 2,82%.
Υπέρ του «ναι» ψήφισαν 25.157.025 (ποσοστό 51,41%)
Υπέρ του όχι ψήφισαν 23.777.091 (ποσοστό 48,59%)
Στον χάρτη ανά περιφέρεια, παρατηρεί κανείς ότι σχεδόν όλα ανεξαιρέτως τα παράλια, από την Αττάλεια, ως την Μικρά Ασία και τον Βόσπορο ψήφισαν υπέρ του «όχι» όπως και στα βάθη της ανατολικής Τουρκίας. Αντιθέτως, η ενδοχώρα στήριξε το «ναι» στις υπερεξουσίες Ερντογάν.