Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

Ο συγκλονιστικός αποχαιρετισμός της συζύγου του άτυχου Ταγματάρχη…


ΠΤΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ
Ανατριχίλα προκάλεσαν τα τελευταία λόγια της συζύγου του αδικοχαμένου Ταγματάρχη Δημοσθένη Γούλα που έχασε τη ζωή του το πρωί της Δευτέρας κατά τη συντριβή του...
ελικοπτέρου της Αεροπορίας Στρατού στο Σαραντάπορο Ελασσόνας.
«Σ’ αγαπάμε, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Σου υπόσχομαι πως θα μεγαλώσω τα παιδιά μας με αγάπη και αξιοπρέπεια.

Σ’ αγαπάω πάρα πολύ» ήταν τα συγκινητικά λόγια της συζύγου του άτυχου στρατιωτικού που συγκλόνισαν τους συγγενείς και τους φίλους που βρέθηκαν στη νεκρώσιμη ακολουθία του αδικοχαμένου κυβερνήτη που πραγματοποιήθηκε στον ιερό ναό του Αναλήψεως του Σωτήρος στην Λάρισα, παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου.