Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ της Ρωσίας στους Τουρκικούς Βομβαρδισμούς… !! … μύλος η υπόθεση.

Η ΜΟΣΧΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΕΝΤΟΝΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΡΑΚ
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Την αντίδραση της Μόσχας στους τουρκικούς βομβαρδισμούς στην περιοχή Sincar, στο βόρειο Ιράκ, όπου η Άγκυρα υποστηρίζει ότι βρίσκεται το νέο...
στρατηγείο του κουρδικού ΡΚΚ, μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ με την επισήμανση ότι η Ρωσία φέρεται έντονα δυσαρεστημένη από αυτή την αιφνίδια τουρκική κίνηση που ανάβει καινούργιες φωτιές στην περιοχή και κυρίως αποπροσανατολίζει τον πόλεμο κατά του ISIS.
Όπως αναφέρεται, ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Gennadiy Gatilov, με δήλωση του καταδίκασε την αεροπορική επιδρομή της Τουρκίας στην περιοχή και τόνισε πως αυτή η κίνηση της Τουρκίας έγινε χωρίς καμία προσυνεννόηση με την συμμαχία κατά των Τζιχαντιστών. Το περίεργο είναι πως η Άγκυρα δια του ίδιου του Ερντογάν υποστηρίζει ότι είχε πληροφορήσει για τους βομβαρδισμούς αυτούς την Ρωσία, τις ΗΠΑ, την Βαγδάτη και τους Κούρδους του Μπαρζανί.
Άλλα τους τουρκικούς βομβαρδισμούς εκτός από την Ρωσία καταδίκασαν και οι ΗΠΑ, ενώ η Βαγδάτη απείλησε με αντίποινα την Τουρκία αν συνεχίσει αυτές τις επιδρομές.
Δηλαδή… μύλος η υπόθεση.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr