Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Κυριακή, 23 Απριλίου 2017

Δεν θα πιστεψετε πως λέγεται το μαγαζί γνωστού παρουσιαστή που σφράγισε η εφορία!...Πραγματικά απορούμε πως πηγαίνει και κόσμος εκεί για να τρώει με τέτοιο όνομα.

IMG_4103

 Η εφορία σφράγισε τα δύο καταστήματα του γνωστού τηλεπαρουσιαστή Σεργουλόπουλου για φορολογικές παραβάσεις. Το ενδιαφέρον όμως είναι το πως λέγεται το ρεστοράν του παρουσιαστή. Δεν θα το πιστέψετε.... Πραγματικά απορούμε πως πηγαίνει και κόσμος εκεί για να τρώει με τέτοιο όνομα. 

 Το μαγαζί λέγεται ARTISANAL!!!

Για όσους δεν το καταλάβατε,

ART IS ANAL

 Για όσους δεν γνωρίζουν αγγλικά, σημαίνει «το πρωκτικό είναι τέχνη»!

 Καλοφάγωτα.

σσΚ: To artisanal (όπως είναι αποτυπωμένο στο λογότυπο του μαγαζιού) μεταφράζεται επίσημα χειροποίητο. 
Τώρα αν πιστεύετε ότι γνωρίζετε τι είχε στο μυαλό του όποιος εμπνεύσθηκε τον τίτλο...
Ούτε βασικά αγγλικά δεν ξέρετε πια ρε ξεφτίλες… to «art is anal» ΔΕΝ σημαίνει «το πρωκτικό είναι τέχνη» αλλά «η τέχνη είναι πρωκτικό» (χωρίς νόημα βεβαίως).