Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

Έμπειρος χειριστής ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ τι προκάλεσε την πτώση του μοιραίου ελικοπτέρου

Τι προκάλεσε την πτώση του μοιραίου ελικοπτέρου - Έμπειρος χειριστής μιλά στον Realfm 97,8
Για τους λόγους που οδήγησαν στην πτώση του ελικοπτέρου τύπου «Χιούι» UH-1H της Αεροπορίας Στρατού στο Σαραντάπορο Ελασσόνας σκοτώνοντας τέσσερις αξιωματικούς αναφέρθηκε ο έμπειρος χειριστής ελικοπτέρων και αεροπλάνων Παντελής Φραγκούλης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.
«Δεν είναι παράξενο, ιδίως στο Σαραντάπορο οι καιρικές συνθήκες να αλλάζουν πάρα πολύ γρήγορα… Τα ελικόπτερα αυτά πετάνε χαμηλά, δεν έχουν πρόβλημα να πετάνε κάτω από τα σύννεφα με τέτοιες συνθήκες. Είναι όμως πολλές φορές λίγο παράξενο, διότι δίπλα από το Σαραντάπορο είναι ο Όλυμπος και εκεί οι καιρικές συνθήκες αλλάζουν πολύ γρήγορα. Πιθανόν να εγκλωβίστηκε κάτω από τα σύννεφα σε ομίχλη και αναγκάστηκε να πετάξει πάρα πολύ χαμηλά» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Φραγκούλης.
«Δεν μπαίνουν μέσα στα σύννεφα, απαγορεύεται αυστηρώς να μπουν μέσα στα σύννεφα τα ελικόπτερα. Το ελικόπτερο ήταν χαμηλά, εγκλωβίστηκε κάτω από τα σύννεφα μέσα σε αυτές τις παράξενες λαγκαδιές που έχει ο Σαραντάπορος και δεν μπόρεσε να κάνει στροφή 180 μοιρών, αυτό πιστεύω εγώ» σημείωσε ο πρώην χειριστής ελικοπτέρων της Αεροπορίας Στρατού και πρόσθεσε «όταν βρίσκεσαι μέσα σε ομίχλη πολλές φορές τα καλώδια δεν τα βλέπεις. Αν δεν είσαι κάθετα να τα δεις μπροστά σου τα καλώδια, δεν μπορείς να τα αποφύγεις εύκολα».
Ακούστε το ηχητικό: ΕΔΩ
http://media.enikos.gr/data/podcasts/511215_0c39531e70-adb3319487df3a89.mp3
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Ήχου
03:52
01:20
06:26
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Ήχου