Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 15 Απριλίου 2017

Το Άγιο Φως στις ΗΠΑ για πρώτη φορά


Το Άγιο Φως θα παραδοθεί στις διάφορες γωνιές της Γης με την υποστήριξη του ρωσικού ιδρύματος Αγίου Ανδρέα, συμπεριλαμβανομένης, για το πρώτη φορά φέτος, των Ηνωμένων Πολιτειών.
«Έχει προγραμματιστεί παράδοση της ιερής...
ευλογίας για πρώτη φορά στις ΗΠΑ και έχουμε ήδη λάβει άδεια για τη μεταφορά των λαμπάδων με το Άγιο Φως σε ένα αεροπλάνο», τόνισε η υπηρεσία Τύπου του ιδρύματος στο Interfax-Religion σήμερα.
Το Άγιο Φως θα πάει στις ΗΠΑ μετά από πρωτοβουλία των ενοριτών της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας της Διασποράς.
Από το 2003 το Άγιο Φως πηγαίνει σε διάφορες χώρες ως μέρος του προγράμματος του Ιδρύματος «Προσευχηθείτε για την ειρήνη για την Ιερουσαλήμ» του Αγίου Ανδρέα, στο οποίο Ορθόδοξοι πιστοί από τη Ρωσία, το Ισραήλ, τη Σερβία, τη Ρουμανία, την Πολωνία, την Τσεχική Δημοκρατία, τις ΗΠΑ και άλλα έθνη έχουν ενωθεί με τους εκπρόσωπους του ιδρύματος και τον πατριάρχη της Ιερουσαλήμ για να προσευχηθούν για την ειρήνη στην Ιερή Πόλη.
Το 2016, το Άγιο Φως μεταφέρθηκε σε 53 ρωσικές και 11 διεθνείς πόλεις.